VIDEO Protest la benzinăria Lukoil, împotriva lui Putin. Câţiva bărbaţi au încercat să plătească cu găleţi pline de monede

Protest la benzinăria Lukoil, împotriva lui Putin. Războiul dintre Rusia şi Ucraina face "victime" şi în România. Câţiva bărbaţi au declanşat un adevărat scandal, după ce au încercat să plătească combustibilul cu găleţi pline de monede.

22 mart. 2022, 22:11
VIDEO Protest la benzinăria Lukoil, împotriva lui Putin. Câţiva bărbaţi au încercat să plătească cu găleţi pline de monede
Protest la benzinăria Lukoil, împotriva lui Putin

Protest la benzinăria Lukoil, împotriva lui Putin. După ce au alimentat, câţiva bărbaţi au intrat în benzinărie să plătească. Însă, caseriţa a avut o mare surpriză când a văzut trei găleţi pline cu monede româneşti, pe tejghea. Imediat, femeia a chemat paza şi poliţia, pentru a-i acuza pe tineri de furt.

@el.heneral♬ original sound – Ovi

Citeşte şi: Gestul impresionant al unui român pentru o ucraineancă pe care a întâlnit-o la benzinărie. „M-am înecat cu lacrimi. Până la urmă, nici nu știa că patru copii mă așteptau acasă”

Protest la benzinăria Lukoil, împotriva lui Putin

Posesorii monedelor susţin că acest gest este, de fapt, un protest împotriva preşedintelui rus, Vladimir Putin, pentru situaţia din Ucraina. Bărbaţii susţin că în cele trei găleţi sunt monede în valoare de 400 de lei, exact suma pe care trebuie să o plătească după alimentare.

@el.heneralSmardoii de la RSS😅😅😅😅♬ original sound – Ovi

Imaginile au devenit virale după ce au fost postat pe TikTok. „Este un protest, avem dreptul să facem proteste spontane. Am plătit în monede la Lukoil, 400 de lei. Au chemat paza, poliţia, pentru furt, am furat motorină. Haideţi să vă arăt, dragi români, cum banii stau pe tejghea şi nu vor să ni-i accepte. Sunt bani româneşti, dar nu vor să ni-i accepte„, spun bărbaţii cu pricina.

@regelelive♬ sunet original – regelelive

 Lukoil a majorat prețurile la carburanți

Lukoil a majorat prețurile la carburanți! Printre puținele benzinării care și-au păstrat aseară prețurile au fost cele din lanțul Lukoil, însă joi dimineață totul s-a schimbat. În noaptea de miercuri spre joi, benzinăriile Lukoil practicau prețuri de 7,5-7,7 lei/l de carburanți, însă începând cu ora 08:00, acestea au crescut la aproape 8 lei/l.

După haosul de seara trecută în Bucureşti, când sute de şoferi au format cozi uriaşe la benzinării de teama că benzina şi motorina se vor scumpi foarte mult în zilele următoare şi că nu vor mai avea de unde alimenta maşinile, autorităţile îi liniştesc pe români şi spun că România nu va rămâne fără carburanţi. (Citeşte AICI mai multe detalii)