VIDEO REVOLTĂTOR. O educatoare din Timiş ţipă şi jigneşte copii de trei ani

Publicat: Joi, 25 Februarie 2016 10:29 // Actualizat: Joi, 25 Februarie 2016 10:30 // Sursa: romaniatv.net

O educatoare din judeţul Timiş a fost înregistrată în timp ce îi terorizează pe copii: femeia ţipă şi le spune cuvinte jignitoare şi îi umilește. Totul a ieşit la iveală după ce un băieţel de trei ani i-a spus mamei că nu vrea să mai meargă a grădiniţă de frică.

"A venit şi mi-a spus că doamna ţipă la el, că îl loveşte. I s-a schimbat comportamentul de când s-a dus la grădiniţă. Dacă ridic cumva vocea imediat se sperie", a povestit mama băiatului pentru PRESSALERT.ro.

Femeia a decis să verifice spusele copilului. A cumpărat un minireportofon şi l-a cusut în una dintre hainele băieţelului.

"Nu se colorează cu creionul florile, ci cu creioanele colorate. Mă bagă în pământ fiinţa asta de om. Mă bagă în pământ fiinţa asta", urlă educatoarea.

Educatoarea nu ezită să-i umilească pe unii dintre ei în faţa colegilor. În una dintre înregistrări, educatoarea îl întreabă pe unul dintre băieţi "ai probleme că noi muncim şi tu vorbeşti? Ai probleme la mansardă?". Colegii micuţului o imită şi continuă întrebându-l dacă are probleme la gât sau la picioare, în timp ce acesta răspunde cu o voce pierită. Educatoarea nu ezită să-i trateze pe cei pe care ar trebui să-i educe ca pe nişte cârpe, făcându-i "cioban", analfabeto", "nu face invers cifra unu. Săracu, tu cred că ai o problemă la mansardă.(...) Cred că trebuie să fii dus la medic. Faci aşa nişte mutre ciudate" sau "Dumnezeule ce m-ai făcut pe planeta asta. La cinci ani nu ştiu să stau pe scaun".

Când un copil vrea să se ducă cu colegul său să bea apă educatoarea explodează "nu te duci niciunde. Dacă vrea unul un căcat, tu vrei doi?". Altuia îi spune "ce idee ai? Tu nu ai idee în capul ălă, tu ai tărâţă", în timp ce ceilalţi râd de cel apostrofat.

În una dintre discuţiile purtate cu un copil, educatoarea îl întreabă "ai înnebunit? Te-a dus mama la altă casă iară? Păi şi are alt bărbat? Are doi bărbaţi?". Pe un altul îl interoghează nervoasă "Ce face mamă ta toată ziua, se scarpină? De ce nu te bate? Ce face toată ziua?", copilul răspunzându-i scurt "spală vase".

Ca să fie clar cine conduce, Monica Cermure îl avertizează pe unul dintre puşti "Gura. La mama ta acasă vorbeşti, nu la mine. Eu sunt doamna educatoare".

După ce a avut înregistrările, mama copilului s-a dus să discute, săptămâna trecută, cu directoarea şcolii care i-a promis că va lua măsuri şi va discuta şi cu ceilalţi părinţi, dar nu s-a întâmplat nimic.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
educatoare crizata educatoare jigneste copii educatoare timis Monica Cermure
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 feb 17:16
Răspunde | Votează email 0 email
Ade Lia
Fleacuri,față de traficul de copii pentru organe...sau poate ați uitat ce titrați pe ecranul vostru de joasă(și jegoasă)rezoluție,nu cu mult timp în urmă.În curând,"organele abilitate" o să vă reamintească isprăvile de atunci...chiar dacă între timp ați eliminat înregistrările emisiunilor respective...
25 feb 12:29
...ce îi terorizează pe copii: femeia ţipă şi le spune cuvinte jignitoare şi îi umilește. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
25 feb 11:15
Răspunde | Votează email -2 email
relu
Nu vad nimic anormal. Nu vad nici o jignire si cu atat mai putin bataie. Cand ai 20 de copii trebuie sa te impui, altfel te mananca de viu.
25 feb 10:49
... O educatoare din judeţul Timiş a fost înregistrată în timp ce îi terorizează pe...
1
EUR
4.8387
RON
05 Jun
noapte 14 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H