VIDEO şocant Momentul în care Lorenna a fost lovită de un fulger, în vacanță: „Am fost aruncată, proiectată în mijlocul camerei de hotel”

O îndrăgită interpretă de muzică populară a văzut moartea cu ochii, după ce a fost lovită de un fulger, în timp ce se afla în vacanță. 

12 iul. 2023, 21:52
VIDEO şocant Momentul în care Lorenna a fost lovită de un fulger, în vacanță: „Am fost aruncată, proiectată în mijlocul camerei de hotel”

Lorenna a decis că este momentul să plece în vacanță, pentru a se relaxa, după toate evenimentele și concertele pe care le-a susținut în ultima perioadă. Nimic nu prevestea însă că artista va fi la un pas de tragedie. Mai exact, îndrăgita interpretă de muzică populară a văzut moartea cu ochii, după ce a fost lovită de un fulger.

Un trăsnet a aruncat-o de pe balcon direct în camera de hotel iar momentul a fost difuzat în direct, pe Facebook. Traumatizată de ceea ce i s-a întâmplat, Lorenna i-a speriat și pe cei aflați în acel moment în cameră, scrie Star Popular.

”M-a trântit fulgerul, serios! Doamne, ce m-am speriat! M-a trântit trăsnetul și fulgerul, vorbesc serios! M-a izbit trăsnetul, nu îmi mai găsesc cuvintele!”, a spus Lorenna.

Lorenna a fost lovită de fulger în vacanţă. Cântăreaţa de muzică populară a scăpat cu viaţă ca prin minune
După impactul cu podeaua camerei de hotel, Lorenna și-a arătat și rănile suferite la picioare, văicărindu-se de dureri. Vezi în materialul video toată întâmplarea.

Încă în stare de șoc, artista și-a găsit cu greu cuvintele să povestească momentele de coșmar prin care a trecut. Lorenna a povestit că, în timp ce se afla la balcon, nici măcar nu a mai apucat să intre în casă pentru că a fost lovită instant de fulger.

„Nu știu la un moment dat de unde a venit, a venit așa de nicăieri un fulger. Prima reacție când fulgeră, știi că te îndrepți spre ușă, dar eu n-am mai apucat să mă îndrept. N-am mai apucat nici măcar să aștept acele secunde, să se declanșeze, pentru că mă așteptam să se declanșeze tunetul, după fulger”, a spus artista la Antena Stars.

Mai mult decât atât, îndrăgita artistă a mărturisit că a fost luată pur și simplu pe sus de suflul fulgerului care ar fi proiectat-o la câțiva metri buni în mijlocul camerei de hotel. Lorenna susține că a scăpat ca prin minune din ghearele morții.

„N-am mai apucat să fac nimic, am fost luată pe sus de suflul fulgerului și am fost aruncată, proiectată în mijlocul camerei de hotel, cam la 3 metri, să zic așa. Efectiv am fost luată în zbor și m-am trezit pe covor, în mijlocul camerei.”, a mărturisit vedeta, pentru sursa menționată mai sus.

Nuntă de basm în Banat. Claudia Ionaș, fiica lui Florin Generalul, s-a căsătorit cu alesul inimii ei. Numai rochia a costat 15.000 de lei

11 persoane au decedat, după ce au fost lovite de fulger, în timp ce își făceau selfie
În urmă cu doi ani, 11 persoane au fost lovite de fulger în timp ce făceau selfie-uri în ploaie într-un turn de veghe la Fortul Amer, datând din secolul al XII-lea, în Jaipur, capitala statului Rajasthan, a anunţat ofiţerul de poliţie Vishnu Khatri. Aproximativ 30 de persoane se aflau în turn şi într-o zonă din apropiere când s-a produs incidentul, fulgerele determinându-i pe unii dintre ei să sară din turn.

„Oamenii se aflau în turn îşi făceau selfie-uri fără să le pese de vremea nefavorabile. Peste 20 de persoane rănite au fost spitalizate”, a adăugat el, relatează Agerpres.

În afară de incidentul de la Fortul Amer, alte nouă persoane au murit lovite de fulger în statul Rajasthan, şapte dintre ele fiind copii, au declarat oficiali locali.

Lorenna, implicată într-un accident! Maşina artistei a ajuns într-un indicator rutier de pe marginea drumului după ce a derapat. VIDEO
În Uttar Pradesh, 42 de persoane, în mare parte fermieri sau persoane fără adăpost, au murit în incidente similare, a afirmat un oficial din cadrul Departamentului pentru gestionarea dezastrelor. Alte şapte au murit lovite de fulger în statul Madhya Pradesh, din centrul ţării.

Furtuni puternice însoţite de fulgere sunt frecvente în India în timpul sezonului musonic care durează din iunie până în septembrie.