VIDEO ŞOCANT! Un fost fotbalist a sfârşit tragic după ce a sărit în mare de pe o stâncă de 35 de metri. Momentul terifiant a fost filmat chiar de soţia lui

Mourad Lamrabatte (31 de ani), un fost fotbalist olandez, a decedat în timpul vacanței pe care o petrecea în Mallorca, alături de soția și cei doi copii ai săi.

17 mai 2022, 18:15
VIDEO ŞOCANT! Un fost fotbalist a sfârşit tragic după ce a sărit în mare de pe o stâncă de 35 de metri. Momentul terifiant a fost filmat chiar de soţia lui

Fostul fotbalist se afla în vacanță la Mallorca alături de soție și cei doi copii ai lor, însă viața acestora avea să ia o turnură tragică în decurs de doar câteva clipe, după ce Lamrabatte a vrut să sară în mare de pe o stâncă înaltă de 35 de metri, însă a calculat foarte greşit distanţa şi s-a izbit de partea de la baza malului stâncos.

Tragicul moment a fost filmat de soția lui Lamrabatte, cea care se afla pe o barcă ancorată în fața stâncii și imortaliza momentul.

Ca urmare a impactului, Mourad Lamrabatte și-a pierdut cunoștința și a căzut în ocean, unde a murit înecat, au stabilit anchetatorii. Strigătele disperate de ajutor ale familiei au fost în zadar, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Vitesse, fostul său club, a transmis un mesaj pe rețelele sociale, după decesul lui Lamrabatte: ”Vitesse a primit trista veste a morții lui Mourad Lamrabatte. Fostul atacant al echipei a doua a clubului nostru abia împlinise 31 de ani. Le dorim familiei și prietenilor multă putere”.

Lamrabatte a jucat la echipa U23 a lui Vitesse în sezonul 2010/2011, când a câștigat Cupa Olandei la acea categorie de vârstă. A îmbrăcat și tricoul primei echipe, pentru care a înscris un gol într-o partidă amicală, potrivit Digi Sport.

Citeşte şi: Cerere în căsătorie la Insula Iubirii 2022. Concurentul nu s-a mai putut abţine: „Vreau să trăiesc cu tine pentru totdeauna!”