VIDEO Spectacol ridicol pus în scenă de Diana Şoşoacă, cu ocazia celebrării Micii Uniri. Senatoarea şi-a angajat o fanfară de lăutari care să-i cânte marşul prezidenţial

Senatoarea Diana Şoşoacă a reuşit să depăşească încă o culme a ridicolului, cu ocazia celebrării Micii Uniri. Având în vedere că este an electoral, Şoşoacă îşi intensifică eforturile de a-şi atrage electorat, crescând astfel si nivelul de penibil al manifestărilor pe care le orchestrează şi la care ia parte.

25 ian. 2024, 16:59
VIDEO Spectacol ridicol pus în scenă de Diana Şoşoacă, cu ocazia celebrării Micii Uniri. Senatoarea şi-a angajat o fanfară de lăutari care să-i cânte marşul prezidenţial

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost primită la Iași, de Ziua Unirii Principatelor Române, cu o ceremonie asemănătoare cu cea destinată președintelui României la ceremoniile oficiale. Nu au lipsit coroana de flori și fanfara care i-a cântat, ce-i drept fals, marșul cu care este întâmpinat șeful statului.

Într-o înregistrare video postată pe TiK Tok de „Liber dacul S.O.S București sector 2” și preluată de Șoșoacă pe pagina ei oficială de Facebook, se vede cum simpatizanții senatoarei se pregătesc de primirea acesteia.

„Când vine doamna, începeți să cântați”, se aude în filmare, potrivit Digi 24.

Apoi trece un grup de oameni cu o coroană cu flori. După câteva secunde încep să se audă aplauze, iar fanfara primește ordin să cânte.

Pe sunetul „Marșului de întâmpinare”, cântat de fanfara militară la ceremoniile la care participă președintele României, Diana Șoșoacă trece printre simpatizanți. Nimeni nu pare să remarce însă notele false.

Apoi, Diana Șoșoacă îl imită pe șeful statului: se întoarce și salută mulțimea, spunând răspicat „Buna ziua!”, iar simpatizanții SOS îi răspund: „Să trăiți”, așa cum fac militarii Brigăzii 30 Gardă la ceremoniile prezidențiale.

Șoșoacă pleacă mai departe, iar filmarea se încheie cu scandarea „Diana președinte!”.

Citeşte şi: Premierul Marcel Ciolacu: „Românii s-au săturat de populism şi de promisiunea unor soluţii miraculoase!”