VIDEO Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva, primul videoclip împreună. Scene pline de tandreţe între cei doi

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva, primul videoclip împreună. Deşi sunt împreună de mulţi ani şi au un băieţel, apariţiilor lor împreună sunt destul de rare. Atât artistul, cât şi soţia lui, sunt foarte discreţi cu privire la viaţa lor personală.

14 dec. 2021, 20:17
VIDEO Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva, primul videoclip împreună. Scene pline de tandreţe între cei doi

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva, primul videoclip împreună. Cu mai puţin de două săptămâni până la Crăciun, cei doi au lansat o colindă, cu videoclip, unde apar amândoi.

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva, primul videoclip împreună

Piesa „Crăciunul, vine Crăciunul” este compusă de Ștefan Bănică Jr. și concentrează toate elementele magice pe care această sărbătoare le are: bucuria de a fi alături de cei dragi, energia pe care muzica o oferă sau împlinirea sufletească într-o perioadă în care suntem mai darnici și înțelegători.

Citeşte şi: Ștefan Bănică a dat cărțile pe față. Care e adevăratul motiv al despărțirii de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Videoclipul prezintă un decor colorat și festiv, bradul frumos și decorațiunile de sărbătoare creând cadrul perfect în care Ștefan Bănică Jr., trupa sa și Lavinia Pîrva interpretează melodia. Pe tot parcursul piesei, juratul de la X Factor cântă la pian, iar soţia lui îl acompaniază cu vocea, stând în picioare.

Spre sfârşitul melodiei, Ştefan Bănică Jr. se ridică de pe scaun şi se duce la soţia lui, o ia în braţe şi o sărută pe obraz.

Lavinia Pîrva, reacţie dură după declarațiile Andreei Marin

Lavinia Pîrva, reacţie dură după declarațiile Andreei Marin. „Zâna” a făcut o serie de declarații referitoare la comportamentul pe care fostul ei soț, Ștefan Bănică, l-ar fi avut față de ea, în anii în care au fost căsătoriți. Mai precis, artistul ar fi fost infidel și ar fi avut un comportament agresiv.

Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată.

Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a spus Andreea Marin.


loading...