VIDEO Ştefan Mandachi, recomandare haioasă pentru români, înainte de Revelion: „Am bradul ăsta în casă de patru ani”

Antreprenorul Ştefan Mandachi s-a făcut remarcat în ultimii ani prin iniţiativele sale sociale, de la ajutorul acordat câinilor fără stăpân, la hrănirea oamenilor străzii şi găzduirea refugiaţilor ucraineni.

28 dec. 2022, 20:34
VIDEO Ştefan Mandachi, recomandare haioasă pentru români, înainte de Revelion: „Am bradul ăsta în casă de patru ani”

Ştefan Mandachi şi-a arătat, de această dată, latura umoristică, oferind pe TikTok o serie de „sfaturi” românilor, primul fiind legat de bradul de Crăciun. Antreprenorul moldovean a ironizat obiceiul unora dintre români de a scoate foarte târziu bradul de Crăciun, uneori ajungând să vedem vecini care îl duc la ghenă chiar şi în lunile martie sau aprilie.

Uneori, se ajunge în situaţia ca iminenţa Paştelui să fie impulsul decisiv pentru unii dintre români pentru a scăpa în sfârşit de bradul de Crăciun.

„Am un brad de patru ani de zile, nu l-am mai scos din casă. Sfatul numărul unu, lecţia numărul unu: fii nonconformist! Fii încăpăţânat! Ieşi din zona de comfort! Fii oaia neagră!

@stopimposibil #mandachitelevijân #potcastromania2022 ♬ suono originale – imPOSIBIL

Dacă oamenii scot bradul de Crăciun de Bobotează, cel târziu, tu scoate-l după patru, cinci, zece ani. Sau niciodată.”, a spus Ştefan Mandachi într-un video publicat pe TikTok.

Citeşte şi: Pe ce loc se află România în topul celor mai bune mâncăruri din lume în 2022