VIDEO TERIFIANT: O femeie însărcinată în 8 luni cu GEMENI aproape se ARUNCĂ de la etajul nouă

O femeie sinucigașă, însărcinată în opt luni cu gemeni, s-a urcat pe pervazul îngust al unei ferestre, la etajul nouă al unei clădiri din China, cu intenţia de a sări.

04 mart. 2013, 20:38
VIDEO TERIFIANT: O femeie însărcinată în 8 luni cu GEMENI aproape se ARUNCĂ de la etajul nouă

Momentul terifiant în care un ofițer de poliție salvează o femeie gravidă de la saltul care ar fi dus la moartea ei a fost surprins de camerele video. Femeia sinucigașă, care este însărcinată în opt luni cu gemeni, a urcat pe pervazul unei ferestre de la etajul nouă al unui imobil din China.

Oamenii din Jinhua, provincia Zhejiang, au văzut că femeia are probleme și au chemat serviciile de urgență, potrivit the Mirror.

Pompierii au montat o pernă cu aer pe pământ în timp ce poliția a încercat să o convingă pe femeie să se dea jos de pe margine. După trei ore de negocieri, poliția a decis să acționeze pentru că femeia devenise din ce în ce mai agitată și tremura violent de frig.

Unul dintre ofițerii s-a repezit brusc la fereastră și a apucat-o pe femeie de salopetă. El a târât-o pe fereastră înapoi în interiorul clădirii pentru siguranță. Ea a fost apoi legată de o targă și dusă la spital.

Potrivit rapoartelor, femeia a încercat să se sinucidă după ce iubitul ei, şi tatăl copiilor ei nenăscuţi, şi-a încălcat promisiunea de a se căsători cu ea și nu i-a mai răspuns la apeluri.