VIDEO Un autobuz plin cu călători a plonjat într-un lac de acumulare. Momentul a fost filmat

O eroare comisă de șoferul unui autobuz de pasageri din Turcia era să ducă la o tragedie. Autobuzul în care se aflau șoferul și şapte pasageri a plonjat într-un lac de acumulare din estul țării.

26 ian. 2023, 23:14
VIDEO Un autobuz plin cu călători a plonjat într-un lac de acumulare. Momentul a fost filmat

Mai mulți pasageri dintr-un autobuz au trecut prin momente de groază după ce, dintr-o eroare a șoferului, vehiculul a plonjat într-un lac de acumulare din Turcia. La scurt timp, apa a pătruns în vehicul. Imaginile de pe camera de supraveghere instalată în autobuz arată momentele în care nivelul apei urcă, dar și panica oamenilor.

Accident cu trei mașini pe DN 1, la Otopeni. Patru persoane sunt rănite. A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD

Potrivit presei turce, șoferul trebuia să urce pe un feribot, însă din cauza neatenției a accelerat și a intrat direct în lac.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere din autobuz îl arată pe șofer când începe să piardă controlul volanului, apoi momentul momentul căderii în lac. Autobuzul se umple rapid cu apă, iar compartimentul de pasageri este inundat în timp ce oamenii încearcă să se salveze. Trei pasageri au ajuns la spital, dar nicio persoană nu a fost grav rănită în urma accidentului.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. În autobuz se aflau șapte pasageri, dintre care trei au fost transportați la spital cu răni ușoare, potrivit Știrile TVR.

Accident teribil, 11 persoane au murit. Flăcările au cuprins vehiculul în mai puţin de 30 de secunde. Singurul supravieţuitor, un student care a spart geamul microbuzului