VIDEO Un BMW scăpat de sub control a intrat într-un spectator în scaun cu rotile al unui concurs auto la Vatra Dornei

Un concurs auto desfăşurat pe aerodromul din Vatra Dornei, judeţul Suceava, putea deveni scena unei tragedii, după ce un şofer a scăpat de sub control maşina şi a intrat în public, lovind un bărbat în scaun cu rotile.

25 sept. 2022, 20:54
VIDEO Un BMW scăpat de sub control a intrat într-un spectator în scaun cu rotile al unui concurs auto la Vatra Dornei

Un bărbat în scaun cu rotile, aflat în public a fost lovit de o mașină, care a derapat de pe pistă, după ce pilotul a pierdut controlul volanului. Toți spectatorii de pe margine au fugit imediat.

Mașina l-a acroșat doar pe tânărul de 27 de ani cu deficiențe locomotorii. El a fost transportat de urgență la spital, însă din fericire a suferit doar răni ușoare și nu a avut nevoie de internare.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest pe șoferul implicat și a reieșit că nu băuse alcool. IPJ Suceava a deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă, potrivit Digi 24.

„Evenimentul nu s-a produs pe drum public astfel încât nu sunt întrunite elementele constitutive ale unei infracțiuni la regimul rutier, însă polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se efectua verificări și în ceea ce privește respectarea de către organizator a normelor legale impuse”, informează IPJ Suceava.

Citește şi: Primarul din Baia Mare distruge comunitatea locală de maghiari: “Pentru maghiari, noi, românii din oraş, suntem niste papagali care trebuie să citim prin dicţionare!”