VIDEO Un nou scandal marca AUR în Parlament. George Simion a intrat peste Ciolacu: ”E dreptul meu!”

Președintele AUR, George Simion, alături de mai mulți deputați ai partidului, au dat marți buzna în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, solicitând să aibă o întrevedere cu acesta.

23 mai 2023, 11:42
VIDEO Un nou scandal marca AUR în Parlament. George Simion a intrat peste Ciolacu: ”E dreptul meu!”

Aparent, George Simion și colegii săi din AUR sunt nemulțumiți de timpul alocat în plenul Camerei Deputaților. Liderul PSD nu se afla în birou în acel moment.

„E dreptul meu! Pe dumnealui nu l-am mai văzut de două săptămâni. Vrem să vorbim cu dl Ciolacu, el este conducătorul acestei instituții. Am venit să ne programăm. La cine ar trebui să ne programăm?”, a spus într-o transmisiune live, pe Facebook, George Simion.

Citește și: Premierul Ciucă, în a doua zi de grevă a profesorilor: Cererile sindicatelor din Educație „sunt absolut foarte, foarte greu de îndeplinit în momentul de față”

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a afirmat marţi că există bani pentru profesorii aflaţi în grevă, numai că aceştia sunt daţi pe echipament militar „ieşit din uz şi pe „angajarea camarilei de partid”, motiv pentru care premierul Nicolae Ciucă ar trebui „să grăbească eliberarea din funcţie”.

„Ne manifestăm deplina solidaritate cu profesorii, bani există. Numai în şedinţa care tocmai s-a încheiat la Camera Deputaţilor s-au votat posturi noi politice în organigrama mai multor instituţii. În Comisia de apărare s-a dat vot pentru achiziţionarea a 54 de tancuri „Abrams”, fabricate în 1999, aşa că cei care spun că nu există bani, adică premierul Ciucă, cred că ar trebui să grăbească eliberarea din funcţie. Sigur că nu există bani dacă dau banii pe echipament militar ieşit din uz şi dacă îşi angajează camarila de partid parazitând statul”, a susţinut Simion, la o conferinţă de presă.