Videoclip viral! Aflat în tranşee şi atacat de ruşi cu grenade, un soldat ucrainean le aruncă înapoi proiectilele

Un soldat ucrainean dă dovadă de un curaj aproape nebunesc. Aflat în tranşee şi înconjurat de ruşi care aruncă grenade înspre el, tânărul le adună şi le aruncă înapoi spre inamic.

30 mai 2022, 23:51
Videoclip viral! Aflat în tranşee şi atacat de ruşi cu grenade, un soldat ucrainean le aruncă înapoi proiectilele

Videoclipul cu militarul ucrainean cu curaj nebunesc a devenit viral. Soldatul ia bombele şi le aruncă înapoi, către inamic, în încercarea disperată de a scăpa cu viaţă. Nu ştim dacă este vorba mai mult despre curaj sau mai mult despre inconştienţă, cert este că soldatul simte că nu are nimic de pierdut.

Citeste si Vladimir Putin începe să orbească, ar mai avea trei ani de trăit. Kremlinul are deja un plan de succesiune

Nu este pentru prima dată când soldaţii ucraineni dau dovadă de un curaj nebunesc. În primele săptămâni de război, doi militari ucraineni s-au remarcat prin faptul că au reuşit să dezamorseze o bombă extrem de periculoasă folosindu-se doar de… mâini şi de o sticlă de apă. Este vorba despre un dispozitiv letal, o bombă ODAB care, dacă este declanşată, poate acoperi o rază de acţiune de peste 50 de metri. În mod normal, bomba este aruncată asupra clădirilor, provocând un număr mare de morţi şi răniţi.

Avantajul celor doi soldaţi a fost acela că au recunoscut tipul de bombă şi au putut extrage materialul inflamat.

Citeste si Serviciile Secrete britanice au lansat o ipoteză şocantă: Vladimir Putin ar fi deja mort. Cum se explică apariţiile din ultima perioadă ale liderului de la Kremlin