Vieţile lor se luminează: Zodiile care îşi schimbă destinul până la sfârşitul anului. Vine vremea lor

Câteva zodii vor avea parte de un sfârșit de an perfect, având noroc pe toate planurile.

16 sept. 2018, 07:08
Vieţile lor se luminează: Zodiile care îşi schimbă destinul până la sfârşitul anului. Vine vremea lor

Guvernatori. Patroni. Parinti. Spune-le cum vrei! Ele sunt planetele care au ”grija” de anumite zodii. Unii doar de o zodie, altii de cate doua…

In mersul lor rotund pe zodiac, aceste planete trec prin zodii in care se simt bine, altele in care se simt ca niste strainer, in altele total inconfortabil, dar odata la cativa ani ele se intorc… ACASA, in zodia lor de resedinta, de domiciliu.

Si unde e cel mai bine daca nu acasa? Imaginati-va momentul: daca ar fi mama sau tata plecati cativa ani de acasa cum i-ati primi?

Exact! La fel fiecare zodie isi asteapta parintele, care vine cu daruri, cu recompense, cu bucurie si noutati, cu vesti, sanse si oportunitati. Iar anii 2018 incepand din toamna si 2019 vin cu astfel de evenimente!

Leu

Leii parcă au dat peste un noroc uriaș. Rezultatele muncii lor se vor vedea în cea de-a doua parte a acestui an. Cu ajutorul spiritului lor de învingători și ambiției, Leii se vor bucura din plin de viață până la sfârșitul anului. Se ivesc noi oportunități, care le aduc câștiguri substanțiale. 

Săgetător

Au stat liniștiți și au muncit, iar de acum și până la sfârșitul anului, se bucură de rezultate. Vor avea parte de experiențe de neuitat. Viața lor se transformă într-un basm, în care fericirea plutește în aer.

„Între 08 noiembrie 2018 – 03 decembrie 2019, Jupiter va tranzita felia Săgetătorului. Jupiter este considerat Marele Benefic, planeta care oferă expansiune, oportunitate, dezvoltare, lărgirea orizontului, amplificare, înțelepciune, posibilități.

Săgetătorul este semnul străinătății, călătoriei, mutării în altă țară, a înstrăinării, a studiilor înalte, a idealurilor. Iar Jupiter se simte cel mai bine în semnul Săgetătorului. Concluzia o trageți voi singuri”

Fecioară

Fecioara este și ea una dintre zodiile norocoase. Începând cu luna August, Fecioarele vor consolida relațiile pe care le au deja, dar vor lega și noi relații de prietenie cu oameni pe care îi admiră și cu care se conectează la un nivel profund, notează ele.ro. Relația lor va înflori spre sfârșitul anului.