Viitoare noră a ministrului transporturilor Ioan Rus este tunată la maxim. Cum arată FOTO

Denisa Pastor este, de mai bine de doi ani de zile, iubita lui Alex Rus şi, foarte probabil, viitoarea noră a ministrului Transporturilor, Ion Rus. În vârstă de 25 de ani, Ioan Alexandru Rus îşi răsfaţă jumătatea cu cele mai scumpe cadouri, de la haine de firmă la excursii de fiţe în toată Europa, presa clujeană spunând că până şi ultra-dotările Denisei au fost achitate tot de amorezatul Rus junior.

27 oct. 2014, 12:12

Doar silicoanele uriaşe ale viitoarei nore a ministrului Transporturilor au costat undeva pe la 3.000 de euro, în timp ce mărirea buzelor ajunge şi la 300 de euro miligramul de acid hialuronic, scrie atitudineaonline.ro. Gusturile omului nu se discută, însă nu trebuie să fii vreun estet pentru a realiza că Denisa a exagerat la greu, rezultatul final al „tunării” sale fiind mai curând dezagreabil.

Citeşte şi Ioan Rus: România are nevoie să construiască imediat 700 – 800 de kilometri de autostradă

Tânără foarte ambiţioasă, iubita lui Alex Rus a început să caute celebritatea din 2009, când a pozat aproape goală pentru Liga Sexy de la GSP TV. Insuccesul nu a dezamăgit-o, iar întâlnirea cu Alex Rus i-a schimbat definitiv viaţa. Acum este o piţi perfectă de Cluj, chiar dacă nu poţi citi nici cea mai mică urmă de viaţă ori emoţii pe chipul său, din cauza hectolitrilor de hialuronic injectaţi în buze. Cu toate acestea, dincolo de plasticul în jurul căruia îi creşte corpul, Denisa simte. E chiar foarte mândră de ea şi iubitul ei, motiv pentru care a postat zeci de fotografii sexy.

Citeşte şi Imaginea cu care o PIŢIPOANCĂ şi-a ORIPILAT prietenii de pe Facebook: Mai bine ai face curăţenie decât POZE