VIITORUL – BOTOSANI 1-0. Echipa lui Hagi merge în play-off. CLASAMENT Liga 1

Viitorul e ultima echipă calificată în play-off, după o luptă dusă cu FC Botoșani și Poli Iași. Elevii lui Hagi au câștigat cu 1-0 în fața celor de la Botoșani, rezultat care îi duce printre cele mai bune șase echipe din Liga 1. 
Filip Stan
03 mart. 2019, 08:44
VIITORUL - BOTOSANI 1-0. Echipa lui Hagi merge în play-off. CLASAMENT Liga 1

Viitorul s-a calificat în play-off-ul Ligii I, învingând, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Ca urmare a acestui rezultat şi al eşecului înregistrat de Politehnica Iaşi în partida cu Hermannstadt, scor 0-2, s-au definitivat listele echipelor care vor juca în play-off şi în play-out.

În play-off vor evolua CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, Astra Giurgiu, FC Viitorul şi Sepsi, iar în play-out vor juca FC Botoşani, Poli Iaşi, Hermannstadt, Dinamo, Gaz Metan Mediaş, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari şi Concordia Chiajna.

CLASAMENT LIGA 1

clasament l1


VIITORUL – BOTOSANI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Înainte de ultima etapă din sezonul regular, trei formaţii se bat cu şanse pentru a prinde locul 6, ultimul care duce în playoff. Botoşani (36 pct), Viitorul (35 pct) şi Poli Iaşi (34 pct) vor lupta pentru a prinde ”masa bogaţilor” din Liga I.

VIITORUL – BOTOSANI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. 

Min. 55: Drăguş şi Hagi jr lovesc barele porţii Botoşaniului în aceeaşi fază

Min. 27: Houri deschide scorul cu un şut plasat din marginea careului mare

Echipele de start

  • Viitorul: Cojocaru – Mladen, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer – Houri, T. Băluţă, Vînă – I. Hagi, Drăguş, Calcan
  • Rezerve: Tordai, Măţan, Rivaldinho, Achim, Ciobanu, Eric, Boboc
  • Botoşani: Fraisl – Dumitraş, Miron, Burcă, Soiledis – H. Rodriguez, Karaboue – Fabbrini, Oaidă, Ongenda – Golofca
  • Rezerve: Pap, Patache, Chindris, Papa, Târşă, M. Roman, Buş

Viitorul şi Botoşani se întâlnesc direct şi depind doar de ele, în timp ce Poli Iaşi va sta la mâna rezultatelor. În meciul tur, Viitorul a câştigat cu 2-1 partida de la Botoşani, dar trupa lui Hagi traversează o perioadă dificilă în Liga I. Fosta campioană a uitat să mai câştige şi să marcheze în campionat, dar a reuşit o prestaţie bună în meciul din Cupa României, cu Hermannstadt, câştigat de constănţeni cu scorul de 3-2. 

În acelaşi timp cu Viitorul – Botoşani, de la 17:00 se va mai juca şi meciul dintre Hermannstadt şi Poli Iaşi.

Trebuie să știm să atacăm, să producem fotbal, să marcăm goluri și să facem un joc foarte bun”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă. Echipa lui Hagi speră să respecte și tradiția; a câștigat ultimele două confruntări directe.

Pentru un astfel de meci, CCA s-a pregătit pe măsură și l-a delegat la centru pe Ovidiu Hațegan (38 de ani), cel mai bun arbitru român al momentului, clasat în categoria Elite.

Gică Hagi se bucură că-l va putea avea în primul 11 pe Ianis Hagi, recuperat după faultul comis de Viera. ”Ianis nu mai are probleme. Sper să aibă Botoșani probleme cu el”, a glumit Gheorghe Hagi, după care a redevenit serios: „Acesta este fotbalul, se călește. Bine că s-a întâmplat doar așa și nu are nimic grav. Toată lumea învață din acea intrare, toată lumea a fost responsabilă, au ieșit toți public, și-au spus punctul de vedere, pentru că a fost o intrare evidentă de roșu”, a mai spus Gică Hagi.

Finala pentru play-off de la Ovidiu dintre Viitorul Constanța și FC Botoșani va fi arbitrată de cel mai bun central al țării, Ovidiu Hațeegan.

Arădeanul va fi ajutat la linii de asistenții Valentin Avram (București) și Sebastian Gheorghe (Suceava).

Hațegan a puyrtat noroc FC Botoșani în urmă cu două runde în succesul din Ștefan cel Mare cu Dinamo, scor 2-1.

Partida dintre Viitorul și FC Botoșani va avea loc astăzi de la ora 17:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Viitorul – FC Botoșani, meciul de play-off: ”Ne-am propus să rămânem pe locul pe care suntem”

Pe de altă parte, la Ovidiu se joacă meciul sezonului și pentru FC Botoșani. ”Ne-am propus să rămânem pe locul pe care suntem şi ca să rămânem pe acest loc care duce spre play-off, trebuie să câştigăm la Viitorul”, a anunțat Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei moldovene. Pentru a accede în play-off, echipa din Botoșani are nevoie de victorie, însă poate ajunge la ”masa bogaților” și cu un egal, dacă Iașiul nu câștigă la Hermannstadt. Mai mult, în cazul în care Iașiul bate Sibiul, dar Sepsi pierde la CFR Cluj, s-ar face un clasament în trei între Botoșani, Sepsi și Iași (toate cu câte 37 de puncte), în care primele două ar merge în play-off, datorită rezultatelor directe.

Iașiul ar ajunge în play-off doar dacă Viitorul – Botoșani se termină egal, Poli Iași bate la Hermannstadt, iar Sepsi nu pierde la CFR Cluj. Atunci, Poli Iași și FC Botoșani ar avea același număr de puncte, 37, dar prima echipă ar fi avantajată de rezultatele directe, respective golul în plus marcat în deplasare: 2-3 și 2-1! CFR Cluj, FCSB, CSU Craiova, Astra și Sepsi sunt calificate deja în play-off. 

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Orașul pe care Nicolae Ceaușescu l-a adorat. A ajuns acum o ruină, iar locuitorii se plâng de condițiile grele în care trăiesc
Capital.ro
Obligatoriu la plata cu CARDUL. Lege definitivă în România. Intră în vigoare azi, 16 iunie
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
Se fac verificări chiar LA GRANIȚA cu România. Decizia se aplică de mâine, 16 IUNIE
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Copii migranți neînsoțiți, forțați să devină soldați pentru carteluri de droguri din Europa
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?