Viitorul lui Hagi, ultimul loc în Liga 1. Constănţenii au fost spulberaţi de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a câştigat cu scorul de 4-1 pe terenul lui Viitorul Constanţa, în ultima partidă din etapa a treia a Ligii 1. În urma acestui rezultat, oltenii au urcat pe primul loc, cu punctaj maxim, în timp ce Viitorul este pe ultimul loc, cu un singur punct.

14 sept. 2020, 15:35
Viitorul lui Hagi, ultimul loc în Liga 1. Constănţenii au fost spulberaţi de Universitatea Craiova

VIITORUL CRAIOVA 1-4. Formaţia condusă de Cristiano Bergodi a deschis scorul în minutul 18 prin Elvir Koljic, acesta profitând de o pasă greşită a fundaşului Andrei Ciobanu. Atacantul bosniac al Universităţii Craiova a reuşit dubla în repriza secundă, când a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 17 metri. Koljic a ajuns astfel la 4 goluri marcate în primele 3 etape ale noii ediţii de campionat. În minutul 66, Nicuşor Bancu a marcat al treilea gol al formaţiei oltene cu un şut plasat de la 7 metri lateral stânga după o centrare a lui Ştefan Vlădoiu.

Pentru Universitatea Craiova a mai înscris Andrei Ivan în minutul 75, acesta fructificând o pasă în adâncime a lui Dan Nistor. Unicul gol al echipei FC Viitorul a fost marcat în prelungirile primei reprize de atacantul Kevin Luckassen în urma unei pase a lui Alexandru Măţan. Acesta a fost primul gol al atacantului olandez de origine ghaneză în tricoul echipei din Ovidiu.

Formaţia gazdă a evoluat din minutul 5 cu un om mai puţin pe teren după ce Andrei Artean a fost eliminat de arbitrul Andrei Chivulete în urma unui fault dur asupra lui Alexandru Cicâldău.

VIITORUL – CRAIOVA 1-4! A marcat Andrei Ivan 75

VIITORUL – CRAIOVA 1-3! A marcat Bancu 66

VIITORUL – CRAIOVA 1-2! A marcat Koljic 51

VIITORUL – CRAIOVA 1-1! A marcat Luckassen 45+3

VIITORUL – CRAIOVA 0-1! A marcat Koljic 18

VIITORUL CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Echipele de start la meciul VIITORUL – CRAIOVA

VIITORUL: Cojocaru – Boboc, Mladen, Ghiță, Dussaut – A. Ciobanu, Artean,  Mățan – A. Chițu, Luckassen, Iancu. Antrenor: Ruben de la Barrera.

CRAIOVA: Pigliacellii – Vlădoiu, M. Constantin, Bălașa, Bancu – Nistor, Bic, Cicâldău – Ivan, Koljic, Mihăilă. Antrenor: Cristiano Bergodi.

VIITORUL CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE. „Va fi un meci dificil, Craiova este o echipă bună şi trebuie să facem un meci foarte bun pentru a lua cele trei puncte. Trebuie să intrăm motivaţi, concentraţi şi sunt sigur că putem să câştigăm”, a spus antrenorul dobrogenilor, Ruben de la Barrera, înainte de VIITORUL CRAIOVA.

VIITORUL CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE. „E un meci foarte important, dificil, ca toate din campionatul românesc. Venim după o pauză, ne-am pregătit şi vrem să câştigăm cele trei puncte, care ar fi foarte importante pentru noi. Viitorul nu parcurge o perioadă foarte bună, au schimbat antrenorul, nu mai este Gică Hagi, dar au jucători foarte buni. E puţin ciudat să nu-l văd pe bancă pe Gică Hagi, era de atâţia ani, oricum el controlează tot, ceea ce a făcut el acolo este ceva extraordinar, el rămâne un punct de reper în România. Jocul cu noul antrenor spaniol este puţin diferit, din ce am văzut în primele două etape”, a declarat antrenorul oltenilor, Cristiano Bergodi. VIITORUL – CRAIOVA, meci contând pentru etapa a 3-a din LIGA 1, se joacă, luni, de la ora 21, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT LOOK PLUS

VIITORUL CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINEViitorul şi Craiova s-au mai întâlnit de 18 ori în Liga 1, de șase ori au câştigat dobrogenii, de șapte ori s-au impus oltenii, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate. DIGI SPORTTELEKOM SPORT şi LOOK PLUS transmit, luni, de la ora 21:00, VIITORUL CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

VIITORUL CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Echipele de start la meciul VIITORUL – CRAIOVA

VIITORUL: Cojocaru – Boboc, Mladen, V. Ghiță, De Nooijer – A. Ciobanu, Artean , Casap – V. Fernandez, Luckassen, G. Ganea. Antrenor: Ruben de la Barrera.

CRAIOVA: Pigliacelli – Vătăjelu, Bălașa, M. Constantin, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Baiaram, Koljic, Mihăilă. Antrenor: Cristiano Bergodi.

VIITORUL CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINEVIITORUL – CRAIOVA, meci contând pentru etapa a 3-a din LIGA 1, se joacă, luni, de la ora 21, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT LOOK PLUSViitorul este fără victorie în acest sezon, în timp ce Craiova are punctaj maxim după primele două etape. DIGI SPORTTELEKOM SPORT şi LOOK PLUS transmit, luni, de la ora 21:00, VIITORUL CRAIOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE.