VIITORUL – DINAMO 0-1: „Câinii” trag de titlu, au urcat pe podiumul Ligii 1

Dinamo Bucureşti a învins FC Viitorul, scor 1-0, şi a urcat pe locul trei în clasamentul Ligii I.

30 iul. 2017, 12:35
VIITORUL – DINAMO 0-1: „Câinii” trag de titlu, au urcat pe podiumul Ligii 1

UPDATE: Gheorghe Hagi: Am jucat bine până în minutul 60, schimbările nu au adus niciun plus

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 1-0, că formaţia sa a jucat bine până în minutul 60 şi a precizat că jucătorii introduşi în repriza a doua nu au adus niciun plus.

„Trebuia să câştigăm. Am avut multe ocazii, am jucat bine până în minutul 60. Schimbările nu au adus niciun plus şi am primit gol pe o greşeală colectivă. Când pierzi de maniera asta nu ai cum să nu fii supărat. Trebuia să avem cel puţin 2-0 la pauză. Jucătorii care au intrat au fost nepregătiţi pentru ritmul meciului”, a spus Hagi la Digisport.


UPDATE: Echipa Dinamo Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Viitorul, într-un meci din etapa a treia şi a urcat pe ultima treaptă a podiumului Ligii I.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Costache, în minutul 82, care a plecat din jumătatea proprie la lansarea lui Bumba şi l-a învins pe Buzbuchi cu un şut plasat la colţul scurt de la 8 metri.

FC Viitorul: Tordai (Buzbuchi ’56) – Dumitraş, Hodorogea, M. Constantin, Boli – Lopez, Mladen, Dumitrescu (Fl. Coman ’63) – Vînă, Ţucudean, Eric (Herea ’63). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Dinamo Bucureşti: Penedo – Dudea (Romera ’79), Nedelcearu (Katsikas ’46), Marici, St. Filip – Busuladzici, Anton – Costache, Bumba, Albin (Nemec ’60) – Rivaldinho. Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Dumitraş ’65, Mladen ’68, M. Constantin ’72, Ţucudean ’84 / St. Filip ’31, Anton ’39, Costache ’82.



VIITORUL – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE SPORT. Neînvinsă la Ovidiu, Dinamo vrea să continue seria rezultate pozitive. FC Viitorul-Dinamo, este în direct la Digi Sport. Look tv şi Dolce Sport, de la ora 18:00

 Atât Gică Hagi, managerul tehnic al campioanei, cât și Cosmin Contra, antrenorul principal al „câinilor”, sunt tentați să trimită diseară pe terenul de la Ovidiu rezervele, după cum susține gsp.ro. Astfel, „Regele” ăi va trimite pe teren pe Doru Dumitrescu, Hodorogea, Eric şi Dumitraş, iar Ţâru, Nedelcu, Ganea şi Chiţu vor fi menajaţi. Va fi primul meci al lui Eric în tricoul noii sale echipe. În plus, Hagi a spus de nenumărate ori că are destule soluții bune din produsele de la „Academia Hagi”.

ontra nu va miza pe Penedo, Nedelcearu, Busuladzic și Filip, în timp ce restul titularilor vor fi trecuți pe banca de rezerve. În locul lor vor apărea Alin Dudea, Luka Maric, Valentin Costache, Paul Anton, Juan Albin și Claudiu Bumba

Echipele probabile

Viitorul (4-3-3)
12. Râmniceanu – 2. Dumitraș, 29. Hodorogea, 4. M. Constantin, 21. K. Boli – 28. Vână, 99. D. Dumitrescu, 18. D. Lopez – 27. Eric, 20. Țucudean, 10. Ov. Herea

Rezerve: 31. Buzbuchi – 6. Benzar, 7. Fl. Coman, 15. Țîru, 16. Nedelcu 23. Cicâldău, 30. Mățan
Antrenor: Gheorghe Hagi
Absenți: Casap (accidentat), Purece, Morar (excluși din lot)

Dinamo (4-2-3-1)
26. Penedo – 22. Dudea, 5. Nedelcearu, 28. Marici, 7.St. Filip – 15. P. Anton, 6. Busuladzici – 19. Costache, 10. Albin, 31. Bumba – 9. Rivaldinho

Rezerve: 1. Brănescu, 3. Katsikas, 4. Hanca, 17. Nemec, 18. Mahlangu, 24. Nascimento, 29. Romera
Antrenor: Cosmin Contra
Absenți: Oliva (accidentat), Corbu (nerefăcut)

Hagi a jubilat după victoria din preliminariile Champions League, dar pe Viitorul o așteaptă un nou test important, de data aceasta în campionat. Constănțenii primesc vizita lui Dinamo, echipă pe care n-au învins-o niciodată pe teren propriu.

„Important e în fotbal să nu traiești cu ce ai facut, cu istoria, să te uiti la prezent și în viitor, și o să vedem care e”, a declarat Gică Hagi la Dolce Sport.

„În fiecare meci de fotbal e și o lupta și pentru fiecare victorie trebuie să ne luptăm”, a declrat Alexndru Ciocâldău la Dolce Sport.

Reveniți în cupele europene după o pauză de cinci ani, câinii nu au uitat că au fost răniți înainte de egalul cu Athletic Bilbao. Echipa lui Cosmin Contra a pierdut în etapa a doua, scor 0-1, cu FC Botoșani.

„Trebuie să învățăm că dacă primim gol, trebuie să jucam un fotbal mai limpede, atacurile să fie mult mai cursive, să încercăm să egalăm asemenea echipe, pentru că vom mai avea astfel de meciuri”, a declarat Cosmin Contra la Dolce Sport.