VIITORUL-STEAUA 0-1 în etapa a 6-a din LIGA I

Steaua a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Viitorul, într-un meci din etapa a 6-a a Ligii I, în care de la gazde au fost eliminaţi doi jucători.

30 aug. 2014, 14:50
VIITORUL-STEAUA 0-1 în etapa a 6-a din LIGA I

Golul a fost marcat de Iancu, în minutul 52, dintr-un penalti acordat de centralul Radu Petrescu pentru un fault comis de Ţîru în careu. Viitorul a rămas în minutul 51 în inferioritate numerică, Ţîru fiind eliminat.

În minutul 86, de la FC Viitorul a fost eliminat şi portarul Buzbuchi, pentru un fault la Grădinaru. Deoarece până în momentul eliminării lui Buzbuchi tehnicianul Bogdan Vintilă făcuse toate schimbările, în poarta gazdelor a intrat Daminuţă.

Viitorul: Buzbuchi – Manea, Ţîru, Mamele, Mitrea – Daminuţă, Pană (Andelkovici ’77), Nikolov (Cârstocea ’53) – Tănase, Bonilla (Mărcuş ’59), Benzar. Antrenor: Bogdan Vintilă.Steaua: Cojocaru – Luchin, Szukala, Varela, Toşca – Breeveld, Prepeliţă – Ad. Popa (Grădinaru ’68), Stanciu (Vîlceanu ’74), Pârvulescu (Keşeru ’46) – Iancu. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Cartonaşe galbene: Tănase ’35 / Toşca ’42, Breeveld ’72, Keşeru ’86, Iancu ’90+3

Cartonaşe roşii: Ţîru ’51, Buzbuchi ’86

Arbitri: Radu Petrescu – Imre-Laszlo Bucsi, Adrian Ionescu – Marian Balaci’

Observatori: Marian Dorobanţu, Iuliu Nemţeanu.

VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV. VIITORUL şi STEAUA, LIVE VIDEO de la ora 21:00 pe LOOK TV, sunt doua echipe debusolate total. VIITORUL are doar 3 puncte după primele 5 etape, iar STEAUA vine după două înfrângeri grele, cu Ceahlăul şi Ludogorets. VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV. Viitorul şi Steaua joacă, sâmbătă, LIVE VIDEO pe LOOK TV de la ora 21:00, în etapa a 6.a din Liga I. Steaua vine după eşecul din Europa, iar Viitorul caută încă prima victorie a sezonului. VIITORUL-STEAUA se vede LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV.

MIN. 51: GOL STEAUA! A marcat IANCU, din penalty, după ce tot el a fost faultat de Ţîru, care a fost eliminat. VIITORUL – STEAUA 0-1!

VIITORUL – STEAUA este LIVE VIDEO AICI

VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV. VIITORUL vine dupa o remiza pe terenul Pandurilor, dupa ce rezultatele slabe din debutul de sezon l-au determinat pe Bogdan Stelea sa-si dea demisia. Pentru urmatoarele doua etape, interimatul va fi asigurat de Bogdan Arges Vintila. VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV. Viitorul şi Steaua joacă, sâmbătă, LIVE VIDEO pe LOOK TV de la ora 21:00, în etapa a 6.a din Liga I. Steaua vine după eşecul din Europa, iar Viitorul caută încă prima victorie a sezonului. VIITORUL-STEAUA se vede LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV.

VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV. STEAUA incearca sa treca peste o saptamana de cosmar. Invinsa in Ghencea de Ceahlaul, STEAUA a pierdut locul 1 in clasament, pentru ca totul sa culmineze cu ratarea ridicola a calificarii in grupele Champions League, in play-off-ul cu Ludogorets. In ceea ce-l priveste pe antrenorul Costel Galca, fostul international nu este deloc linistit, in ultimele zile vehiculandu-se mai multe zvonuri in legatura cu o iminenta inlocuire a sa. VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV. Viitorul şi Steaua joacă, sâmbătă, LIVE VIDEO pe LOOK TV de la ora 21:00, în etapa a 6.a din Liga I. Steaua vine după eşecul din Europa, iar Viitorul caută încă prima victorie a sezonului. VIITORUL-STEAUA se vede LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV.

VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV. Boban Nikolov (mijlocaş VIITORUL): „Jucăm cu STEAUA, campioana României, însă de ce n-am putea să o batem? Nu plecăm niciodată de la ideea că nu putem câştiga, indiferent cu cine jucăm”. VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV. Viitorul şi Steaua joacă, sâmbătă, LIVE VIDEO pe LOOK TV de la ora 21:00, în etapa a 6.a din Liga I. Steaua vine după eşecul din Europa, iar Viitorul caută încă prima victorie a sezonului. VIITORUL-STEAUA se vede LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV.

VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV. Echipe probabile

VIITORUL: Buzbuchi – Manea, Ţâru, Mamele, Mitrea – S. Pană, Daminuţă, Nikolov – Benzar, Rusu, Fl. Tănase.

STEAUA: Arlauskis – Luchin, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliţă, Breeveld – Ad. Popa, Stanciu, Sânmărtean – Keseru.

VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV. Viitorul şi Steaua joacă, sâmbătă, LIVE VIDEO pe LOOK TV de la ora 21:00, în etapa a 6.a din Liga I. Steaua vine după eşecul din Europa, iar Viitorul caută încă prima victorie a sezonului. VIITORUL-STEAUA se vede LIVE VIDEO la RomaniaTV.net. VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV.