VIITORUL – STEAUA 1-3: Naşul Hagi şi-a găsit şi el naşul în Liga 1. Şapte eşecuri consecutive cu Steaua pe teren propriu

Steaua a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.

31 iul. 2016, 16:19
VIITORUL – STEAUA 1-3: Naşul Hagi şi-a găsit şi el naşul în Liga 1. Şapte eşecuri consecutive cu Steaua pe teren propriu

Steaua a câștigat meciul din etapa a doua de pe terenul Viitorului, scor 3-1, după reușitele lui Tudorie, Popa și Stanciu, respectiv Chițu. Aceasta e a șaptea deplasare consecutivă pe terenul echipei lui Hagi pe care Steaua o câștigă.

Laurenţiu Reghecampf a declarat, duminică seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 3-1, că echipa sa a făcut greşeli multe, însă important este rezultatul şi în general trebuie să fie mulţumit.

„Am făcut din nou greşeli foarte multe şi nu este posibil la nivelul la care noi vrem să ajungem. Însă la urma urmei rezultatul este important. Au intrat jucători care nu au jucat foarte mult. Cred că în general trebuie să fim mulţumiţi şi să muncim mai mult. Una peste alta a fost bine ceea ce am făcut astăzi”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Formaţia FC Steaua a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.Golurile învingătorilor au fost marcate de Tudorie ’29, Popa ’62 şi Stanciu ’89. Pentru FC Viitorul a înscris Chiţu, în minutul 41.

Hagi, după meciul cu FC Steaua: Penalti la Tănase nu aţi văzut? Şi gol valabil?

„Dacă pierzi, cum trebuie să fii? Fericit? Să accepţi? Eu nu accept. Noi am jucat, am încercat să ne facem treaba cât mai bine. Meciul are 90 de minute, din păcate. O echipa experimentată te pedepseşte. Îmi pare rău. Meritam mai multe azi. Am făcut şi anumite greşeli şi asta ne-a costat. Penalti la Tănase nu aţi văzut? Şi gol valabil? (n.r. – la o reuşită a lui Răzvan Marin) Tac din gură, merg înainte, asta este. Suntem prea mici. Mici, mici. S-a văzut astăzi, suntem mici”, a spus Hagi, conform dolce-sport.ro.

VIITORUL – STEAUA 1-3

Min. 90+3: Final de meci

Min. 83: 1-3, Stanciu devine, din servant, finalizator

Min. 61: 1-2, ocaziile se răzbună, Adi Popa aduce Steaua în avantaj

Min. 52: Debut de repriză în forţă pentru gazde, mingea loveşte de două ori bara porţii steliste.

Min. 45: Viitorul – Steaua 1-1 la pauză

Min. 41: 1-1, Chiţu restabileşte egalitatea

Min. 32: Gol anulat pentru Viitorul după cun fault ciudat al lui Aganovic.

Min. 30: 0-1, Tudorie deschide scorul pentru Steaua după o gafă a portarului Râmniceanu, care scapă mingea în faţă.

Componenţa formaţiilor:

Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Țîru, Carp, Cr. Ganea – Brandan – I. Filip, R. Marin – Purece, Chițu, Fl. Tănase.

Steaua: Cojocaru – Tamaș, Toșca, Momcilovici – Ad. Popa, Muniru, Bourceanu, D. Popescu – Aganovici, Hamroun, Tudorie.

VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO ONLINE. Spectatorii care vor să vadă echipa lui Reghe împotriva Viitorului mai au la dispoziţie doar 800 de bilete. Este foarte posibil ca şi acestea să fie achiziţionate astăzi, iar partida se va disputa cu casa închisă. 

VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO ONLINE. Pentru „roş-albaştrii”, acesta este de fapt primul meci al noului sezon din campionatul intern. Partida cu CSM Politehnica Iaşi, din prima etapă, a fost amînată pentru 31 august. Trupa lui Hagi a învins FC Voluntari în meciul de deschidere al Ligii 1 cu scorul de 1-0.

VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO ONLINE. Partida se anunță una interesantă, chiar dacă atât Viitorul, cât și Steaua nu vor alinia cele mai bune formule. Hagi nu se va putea baza pe Țâru, menajat după accidentarea la cap suferită în Belgia, în timpul partidei cu Gent, scor 5-0, în timp ce Reghecampf a spus că va folosi jucători ce au evoluat mai puțin până acum.

Miza cea mare a Stelei este calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, astfel că Reghe trebuie să fie atent ce jucători va folosi în Liga 1, mai ales că lotul nu este deloc ofertant pentru primul 11.