VIITURA le-a luat agoniseala de-o viaţă. O familie din Argeş a ajuns la capătul puterilor VIDEO

Caz dramatic în Argeş. Din cauza viiturilor, o familie a rămas fără tot ce a strâns în zeci de ani. Acum, oamenii dorm la vecini, în maşină, pe jos sau în singura cameră care le-a mai rămas în picioare, informează România TV.

04 aug. 2014, 11:49
VIITURA le-a luat agoniseala de-o viaţă. O familie din Argeş a ajuns la capătul puterilor VIDEO

Satul Scheau, comuna Bascov, judeţul Argeş. Drumul e plin de oameni care muncesc fie la reţelele de gaze şi electricitate, fie încearcă să refacă ce a distrus apa. Aici, viitura a avut patru metri înălţime. În curtea familiei Cristescu, dacă mai poate fi numită curte, totul a fost acoperit de mâl, resturi de copaci şi tot ce a adus apa de pe dealurile din jur.

„A venit dintr-o dată, n-a durat mult, 40 de minute. A plouat, a venit viitura, a săpat apa în temelia asta şi a căzut. Opt persoane pe drumuri”, a spus Tudorică Cristescu, proprietar.

Citeşte şi PLOILE au făcut PRĂPĂD în Caraş-Severin. Peste o sută de curţi, grădini şi case au fost inundate

Viitura le-a luat totul în câteva minute. Toate lucrurile au fost scoase afară sau duse prin vecini, de la haine până la mobilă.

Oamenii au ajuns la capătul puterilor.

„Asta e maşina în care dorm de două nopţi. Tot aici mă văd, în altă parte unde să mă văd? Tot în maşină”, a spus bărbatul.

Oamenii muncesc din greu să-şi refacă gospodăria şi se roagă să nu mai plouă, ca să-şi poată usca puţinele lucruri ce le-au mai rămas.

Citeşte şi COŞMAR în urma inundaţiilor. Oamenii spun că apa din fântâni este infestată cu produse petroliere VIDEO