Viiturile fac PRĂPĂD: Gospodării inundate şi intervenţii de urgenţă în judeţul Braşov VIDEO

Publicat: Marţi, 12 Aprilie 2016 10:16 // Actualizat: Marţi, 12 Aprilie 2016 12:10 // Sursa: romaniatv.net

Alertă de gradul zero luni noaptea în Braşov din cauza viiturilor. Zeci de hectare de teren au fost măturate de ape, iar mai multe gospodării au fost inundate, în localitatea Dumbrăviţa. A fost cod roşu de inundaţii. De teamă ca drumul să nu fie inundat, autorităţile au construit un dig din saci cu nisip, informează România TV.

Apa venită de pe versanţi s-a revărsat peste localitatea Dumbrăviţa. 30 de hectare de culturi au fost inundate, iar drumul din localitate s-a umplut de apă. Pompierii şi angajaţii de la Apele Române au ridicat un dig din saci de nisp.

Apa a ajuns în beciurile a două case. Alte zeci de familii nu au închis un ochi toată noaptea de teamă că apa ar putea creşte.

Citeşte şi COD GALBEN de INUNDAŢII în mai multe judeţe

"Acţionăm cu utilajele aferente, cu sacii de nisip. În mai puţin de jumătate de oră au ridicat un dig de nisip", a declarat Ciprian Băncilă, prefect.

Luni noaptea a fost cod roşu de inundaţii în judeţul Braşov. Pericolul încă nu a trecut, în continuare e cod galben pe râuri din nouă judeţe.

Citeşte şi Peste trei mii de pompieri sunt pregătiţi să intervină în cazul unor inundaţii

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Braşov cod roşu inundaţii inundaţii inundatii brasov video viituri
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 apr 12:12
...au fost măturate de ape, iar mai multe gospodării au fost inundate, în localitatea Dumbrăviţa. A fost cod roşu de inundaţii. Citește mai departe… ...
12 apr 10:28
... Alertă de gradul zero luni noaptea în Braşov din cauza viiturilor. Zeci de...
12 apr 10:28
...măturate de ape, iar mai multe gospodării au fost inundate, în localitatea Dumbrăviţa. A fost cod roşu de inundaţii. Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H