Vijelii şi ploi torenţiale în mai multe zone din ţară. Turişti blocaţi de viitură în Alba. Tornadă în Timiş

În judeţul Suceava, unde a fost cod roşu de furtună, un bărbat a fost lovit de trăsnet, iar în Timiş localnicii au filmat o tornadă. La Târgovişte o furtună violentă a făcut ravagii. A luat pe sus umbrele şi şezlonguri şi a doborât zeci de copaci care au căzut pe maşini. Şi la Sibiu a plouat torenţial, iar mai multe străzi au fost inundate.

18 iun. 2019, 04:40
Vijelii şi ploi torenţiale în mai multe zone din ţară. Turişti blocaţi de viitură în Alba. Tornadă în Timiş

S-a dat alarma azi-noapte la Cheile Râmeţului din judeţul Alba, acolo unde mai mulţi turişti au fost blocaţi de o viitură. Echipajele de salvamontişti au intervenit de urgenţă pentru recuperarea oamenilor.

În Argeş, o furtună puternică a făcut ravagii.

Furtuna a făcut prăpăd la Târgovişte. A luat pe sus umbrele şi şezlonguri, în timp ce oamenii care se aflau la ştrand au fugit care încotro. În oraş, mai mulți copaci au căzut pe mașinile parcate, iar vântul a luat pe sus acoperișurile unor blocuri.

În localitatea Giroc, din Timiş, oamenii au filmat pâlnia unei tornade.

În judeţul Suceava un bărbat de 52 de ani a fost lovit de trăsnet. Omul se adăpostise de ploaie sub un copac. Bărbatul a scăpat ca prin minune doar cu arsuri şi a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Suceava.

Natura s-a dezlănţuit şi la Sibiu. Mai multe străzi au fost inundate, iar câtiva copaci au căzut la pământ. Pompierii au intervenit pentru a scoate apa din mai multe gospodării.