Viktor Orban, anunţ nemilos despre Ucraina: „Este o țară inexistentă economic”. În ce condiţii se va încheia războiul

Viktor Orban, premierul Ungariei, a declarat că Ucraina este o țară inexistentă economic şi că războiul se va termina când Statele Unite ale Americii și aliații europeni vor înceta să-i furnizeze sprijin financiar.

14 apr. 2023, 17:08
Viktor Orban, anunţ nemilos despre Ucraina: „Este o țară inexistentă economic”. În ce condiţii se va încheia războiul
Viktor Orban, anunţ îngrozitor despre Ucraina: "Este o țară inexistentă economic". În ce condiţii se va încheia războiul

Viktor Orban, anunţ îngrozitor despre Ucraina. „Este o țară inexistentă economic, iar întrebarea care se pune este dacă noi vom salva Ucraina. În momentul în care Statele Unite ale Americii și Uniunea Europeană decid să oprească finanțarea Ucrainei, războiul se va încheia”, a declarat Viktor Orban la Radio Kossuth, potrivit TASS.

Citeşte şi: Viktor Orban, noi declaraţii incendiare. „Ameninţarea unui al treilea război mondial nu este o exagerare”

„În acest moment, situația este diferită: contribuabilii maghiari sprijină și ei Ucraina prin bugetul comun al Uniunii Europene. Deci este rău că minoritatea maghiară este hărțuită în continuare în Ucraina”, a mai spus premierul maghiar, care a aprecizat că salariile și pensiile în Ucraina sunt plătite datorită ajutorului financiar al SUA și UE: „În mod evident, această situație nu poate continua pentru mult timp!”.

Citeşte şi: Viktor Orban, atac dur la adresa liderilor occidentali: ”Sunt cuprinşi de o febră a războiului”

Viktor Orban susţine că banii care se duc pentru ajutorarea Ucrainei distrug securitatea și economia Europei: „Războiul devine din ce în ce mai brutal şi totuşi numărul ţărilor şi liderilor europeni care susţin pacea nu creşte deloc. Oamenii din Europa au început să se orienteze către un armistiţiu şi negocieri de pace, în condiţiile în care numărul victimelor creşte”.