VIKTORIA PLZEN-FCSB, Liga Campionilor. Nicolae Dică: Am revăzut de trei ori meciul tur

VIKTORIA PLZEN-FCSB. Nicolae Dică este optimist înaintea returului cu Plzen, dar le cere jucătorilor de la FCSB să nu mai repete greșelile mari din defensivă.

01 aug. 2017, 17:20
VIKTORIA PLZEN-FCSB, Liga Campionilor. Nicolae Dică: Am revăzut de trei ori meciul tur

VIKTORIA PLZEN-FCSB. Nicolae Dică spune că a revăzut partida de pe Arena Națională (2-2) de trei ori și știe ce are de făcut FCSB pentru a se califica în play-off-ul Champions League. „Am revăzut meciul tur de trei ori. A doua zi după joc le-am spus jucătorilor ce am făcut bine şi unde am greşit. Important e să nu mai repetăm greşelile din meciul de la Bucureşti.

Citeşte şi Helmuth Duckadam, declaraţia care înfurie orice stelist: Nu-i nicio tragedie dacă nu ne calificăm cu Plzen

Am avut probleme în defensivă în meciul tur, dar sunt lucruri pe care noi le-am analizat. Dar atunci când îţi doreşti să fii avansat, să recuperezi mingea cât mai sus, poţi fi surprins în defensivă. Mâine (n.r. –  miercuri) avem cel puţin 90 de minute la dispoziţie în care putem întoarce rezultatul. Sper să jucăm cu mintea, să avem răbdare„, a spus Dică, în conferinţa de presă din Cehia.

Întrebat despre presiunea care apasă pe umerii săi, Dică a declarat: „În fiecare zi, eu muncesc pentru a avea rezultate. În viaţa de antrenor, doar rezultatele decid. Eu sunt încrezător că această echipă va juca din ce în ce mai bine. Asta s-a văzut şi în a doua repriză cu Craiova, când eu consider că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri din ultimii ani„.

Viktoria Plzen-FCSB se joacă miercuri seara, de la ora 21.15.