Vila de lux a lui Irinel Columbeanu, scoasă la VÂNZARE şi la ÎNCHIRIERE. Cât costă să stai în Palatul de la Izvorani FOTO

Irinel Columbeanu stă cu chirie într-un apartament din Colentina, după ce s-a confruntat cu mari probleme financiare în ultima perioadă. Mai mult, impunătoarea sa vilă de la Izvorani a fost scoasă la vânzare de către noul proprietar, la preţul de 3,9 milioane de euro.

19 oct. 2020, 06:45

Vila de lux cu 15 dormitoare se vinde cu tot cu obiecte de artă, printre care şi sculptura lui Sabin Bălaşa, „Echilibru”. Dacă nu se găseşte un cumpărător pe măsura preţului, domeniul poate fi şi închiriat pentru 15.000 de euro pe lună.

„Vilă de vânzare / închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”, este descrierea folosită de „Regatta Real Estate”, o agenţie imobiliară care vinde proprietăţi de lux.

De la vila impresionantă de la Izvorani, la apartament cu două camere. Imagini cu actuala locuinţă a lui Irinel Columbeanu FOTO

În imagini se poate observa celebrul pat rotund cu oglindă pe tavan, picturile realizate de Anna Lesko, fostă iubită a milionarului, şi, mai ales, „Echilibru”, sculptura artistului Sabin Bălaşa. Această operă a fost scoasă la licitaţie în data de 24 martie 2015, cu un preţ de pornire de 80.000 de euro, iar specialiştii estimau că va ajunge la 150.000 de euro. În ultimul moment a fost retrasă din licitaţie, după sesizarea băncii la care afaceristul avea datorii de peste 7 milioane de euro. Toate bunurile au fost puse sub sechestru şi ulterior vândute actualului proprietar, a cărui identitate se ţine „la secret”.

Irinel Columbeanu şi-a vândut şi ultimul lucru de valoare, barca de la Snagov. Ce milionar celebru a cumpărat-o

Eduard Mircea Uzunov, preşedintele Regatta Real Estate, a declarat pentru Click! faptul că Irinel Columbeanu nu mai este proprietar încă din anul 2012.