Vila lui Ilie Năstase, vandalizată. „Nu e prima oară când face asta” FOTO

A scris o petiţie întreagă pe gardul impozant din marmură albă al vilei lui Ilie Năstase, însă mesajul l-a convins pe celebrul tenismen că „opera de artă” îi aparţine probabil „vreunui nebun”. În „pomelnicul” întins pe 4 plăci de marmură, bărbatul povesteşte că i se doreşte moartea într-un dosar cu implicaţii la nivel înalt şi că a fugit în Marea Britanie.

18 ian. 2019, 08:07

În ciuda faptului că locuieşte într-o zonă selectă a Capitalei, în cartierul Dorobanţi, Ilie Năstase (72 de ani) s-a obişnuit ca diverşi indivizi să-i vandalizeze gardul peste noapte, scrie click.ro. Mesajele lăsate de aceşti oameni deja nu îl mai deranjează, însă are o problemă cu faptul că sunt scrise cu o cariocă permanentă. Din această cauză, sunt aproape imposibil de curăţat de pe plăcile de marmură.

Citeşte şi Scandal MONSTRU în SPORTUL ROMÂNESC. Ilie Năstase îl face praf pe Laszlo Boloni: „Cine a fost el, că nu înţeleg? Poate băuse!”

Marele tenismen a încercat acoperirea marmurei cu un strat de vopsea lavabilă, dar albul imaculat l-a provocat pe acelaşi individ, poreclit Piticu’, să scrie din nou. La numărul de telefon lăsat pe zid de autor răspunde o femeie care pare să nu aibă nici o legătură cu incidentul. În cele din urmă, tenismenul a cedat şi a lăsat gardul aşa cum se află şi în ziua de azi: plin de tot felul de mesaje din care se mai înţeleg doar frânturi.

Sportivul răsuflă uşurat că individul s-a oprit aici şi că nu a continuat să-i mâzgălească tot gardul. „Nu ştiu cine a scris, probabil e opera vreunui nebun. Nu e prima dată când face asta. Am încercat să şterg mesajele de pe gard, doar că nu se curăţă. Oricum, nu mă deranjează! Văd însă că nu a mai venit, probabil chiar o fi plecat din ţară”, a declarat, pentru Click!, Ilie Năstase.

Vila din Dorobanţi în care locuieşte Ilie Năstase are o poveste interesantă. Tenismenul a intrat în posesia imobilului de 640 mp în anul 1972, când România se afla în plină „Epocă de Aur”. Pe atunci, „Nasty” se antrena în condiţii precare şi deşi aducea bani în ţară, nu i se aproba cumpărarea unei locuinţe. Ilie Năstase a decis în final să nu mai revină în ţară dintr-un turneu în străinătate. Autorităţile au căutat imediat o soluţie, iar sportivul a fost sunat chiar de la cabinetul tovarăşului Nicolae Ceauşescu.

„Am primit imediat telefon de la Cabinetul 1. Am fost chemat în ţară, am venit şi imediat am fost condus pe Dorobanţi. Mi-au arătat o vilă şi m-au întrebat dacă îmi place. Am zis că da, dar nu mi-au dat-o pe aceea, ci una mai mare şi mai frumoasă. E casa în care stau şi acum”, a povestit Ilie Năstase.

Vila a fost renovată de sportiv acum 6 ani, pe vremea când era cu fosta soţie, Brigitte (41 de ani). Ea a ales să o decoreze luxos, în stilul vilei pe care „Nasty” a avut-o în Paris. „Pentru el am făcut tot, e casa lui”, spunea Brigitte.