Vincenzo Castellano, soţul Antoniei, se iubeşte în secret cu o româncă sexy. IMAGINI INCENDIARE

Anul 2017 a fost unul cât se poate de bun pentru Vincenzo Castellano, fiindcă a căzut la pace cu Antonia, iar acum italianul iubeşte din nou! 

05 nov. 2017, 10:19

Vincenzo Castellano trăieşte o poveste de dragoste cu una dintre cele mai sexy atlete! Relaţia lor a evoluat destul de rapid, iar familia Castellano a acceptat-o cu braţele deschise. 

Andra Moga, noua cucerire a italianului, care se încadrează de minune în tiparul preferat de Vincenzo – brunete şi frumoase -, a participat în trecut la Campionatele Naţionale de sărituri în lungime! Ea a avut o apariţie de succes şi la concursul „Regina verii” de la Antena 1. 

De când li s-au aprins călcâiele, italianul şi noua lui iubită se afişează constant împreună prin cluburile de lux din Capitală, iar recent frumoasa brunetă a fost alături de Vincenzo în ţara lui natală.

Cu toate că s-a războit o perioadă bună de timp cu Antonia, Castellano a revenit la sentimente mai bune, făcându-i inclusiv o declaraţie emoţionantă.

„Am iubit-o, şi acum mai ţin la ea, dar nu e posibil să mai avem o relaţie amoroasă. Este adevărat că Antonia este o femeie perfectă. Este foarte frumoasă şi, în plus, este mama copilului meu şi aşa va rămâne pentru totdeauna. Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă. Nu a avut o copilărie fericită”, declara Vincenzo Castellano la începutul acestui an. 

Sursa: cancan.ro