Vincenzo face declaraţii şi mărturiseşte de ce Antonia nu şi-a mai văzut fiica de aproape trei luni

Vincenzo Castellano, soţul Antoniei, a dezvăluit motivul pentru care artista a ajuns în situaţia de a sta departe de fiica ei. Soţul cântaretei a ţinut să demonteze speculaţiile conform cărora Antonia nu şi-ar mai fi văzut fiica din cauza unei interdicţii puse de familia lui şi a explicat cum au stat de fapt lucrurile.

19 feb. 2013, 18:46
Vincenzo face declaraţii şi mărturiseşte de ce Antonia nu şi-a mai văzut fiica de aproape trei luni

„În perioada asta, Antonia munceşte mult şi a fost mai mereu plecată. Aşa că am preferat să o lăsăm pe Maya cu cineva apropiat şi nu cu un babysitter. De aceea copilul este în Italia! Antonia îşi iubeşte enorm fetiţa şi nu a părăsit-o! Am stabilit de comun acord unde să stea Maya, deşi, în general o las pe ea să decidă cum este mai bine. Ea este mama”, a spus Vincenzo, potrivit cancan.ro.

Antonia Iacobescu şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit, în urmă cu doi ani, la o biserică catolică din Voluntari, în aceeaşi zi ei făcând şi botezul fetiţei lor, Maya. Soţul vedetei este italian, originar din Napoli, şi provine dintr-o familie înstărită.

Antonia şi Vicenzo s-au despărţit în noiembrie. Problemele au apărut în căsnicia lor în urmă cu ceva timp. Fiind mereu plecată prin ţară, la concerte, Antonia petrecea foarte puţin timp cu soţul său şi cu fiica lor.