Vine PRĂPĂDUL. Profeţiile preoţilor români Justin Pârvu, Ilarion Argatu şi Arsenie Boca VIDEO

Pierzanie, flăcări şi cutremure. Sunt doar câteva dintre profeţiile cutremurătoare ale marilor monahi români. Amărâţi de viitorul sumbru ce se aşternea pentru România, au lăsat cu limbă de moarte previziuni înfiorătoare.

10 mai 2014, 07:23
Vine PRĂPĂDUL. Profeţiile preoţilor români Justin Pârvu, Ilarion Argatu şi Arsenie Boca VIDEO

Profeţii tulburătoare au fost făcute şi de părintele Iustin Pârvu, informează România TV. Cu cinci zile înainte de a muri, în vara lui 2013, acesta a spus: „Mai sunt 12 luni de libertate şi apoi vine urgie!”. O măicuţă de la Mănăstirea Paltin din Neamţ susţine că duhovnicul a făcut înfiorătoarea profeţie şi apoi a tăcut, lăsându-i fără explicaţii pe cei adunaţi în jurul lui.

Citeşte şi Profeţii ale părintelui Arsenie Boca: Rusia va invada România

„Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră. Acum, apropierea sfârşitului când va fi Dumnezeu ştie. Faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire. Nu se face nimica, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem. Aşa că nu ştiu ce o să mai fie, dar deocamdată stăm pe o poziţie foarte critică şi primejdioasă pentru mântuirea noastră. Civilizaţia asta, iată, tehnica asta, unde este toată strădania noastră? Iat-o pe fundul mâlului sau a apelor”, spunea Justina Pârvu.

Profeţiile lui Ilarion Argatu

Alt mohah vizionar-părintele Ilarion Argatu de la Cernica, a avut o profeţie pe cât de tristă, pe atât de îndeplinită şi trăită de noi toţi.

Citeşte şi Nostradamus ar fi prezis Al Treilea Război Mondial, care ar începe în 2014 şi ar distruge Europa

„Vin vremuri grele pentru că s-a împuţinat credinţa. Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, vor dispărea dragostea şi mila dintre oameni. Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Credincioşii vor rătăci, că nu vor mai găsi nici păstorul şi nici calea. Vor conduce banul şi interesul de a câştiga averi. Nu va mai avea milă şi grijă de sufletele credincioşilor nimeni. Totul se va reduce la o simplă afacere. Nu vor mai pune preţ pe mântuire, credinţă, frică de Dumnezeu, datorie, obligaţie, răspundere şi conştiinţă ci pe bani. Se vor vinde unii pe alţii. Răutatea în lume va fi de nesuportat.”, suna previziunea sumbră a lui Ilarion Argatu.

Profeţiile lui Arsenie Boca

Un monah vizionar de care prea puţină lume ştia înainte de 1989 a fost părintele Arsenie Boca. El a murit chiar înainte de revoluţie, eveniment pe care, de altfel, l-a şi prevestit. Prigonit de Securitate, pentru a rămâne aproape de cele sfinte, părintele s-a transformat în pictor de biserici. În 1968, când lucra la biserica Drăgănescu din judeţul Giurgiu, a avut mai multe revelaţii care au rămas încifrate în uluitoarele picturi din lăcaşul de cult. Într-una dintre ele apar, în mod bizar, obiecte pe care umanitatea avea să le conceapă mulţi ani mai târziu.

Citeşte şi VINE SFÂRŞITUL PĂMÂNTULUI? Agenţia Federală pentru gestionarea dezastrelor din SUA face PROVIZII

Naveta spaţială pe care oamenii o vor vedea abia în 1981, apare ca într-o fotografie venită din viitor, într-o pictură profetică. În aceeaşi, pictură se poate vedea un om care vorbeşte la telefon, un televizor şi mai multe antene parabolice. Dacă unele mesaje au fost doar sugerate, Arsenie Boca a lăsat scris că omul, cu ştiinţa, va aduce sfârşitul lumii.

„Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frică-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul! Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a proorocit Arsenie Boca.