Vino pe admiral.ro și alege-ți favoriții Cupei Mondiale

Weekendul acesta vom avea parte de confruntări incendiare în cadrul Cupei Mondiale!

26 nov. 2022, 08:01
Vino pe admiral.ro și alege-ți favoriții Cupei Mondiale

Cel mai așteptat meci este cu siguranță cel dintre Argentina și Mexic, care are loc astăzi începând cu orele 21:00. În plus, dacă pariezi pe admiral.ro, te așteaptă o ofertă specială în Calendarul Admiral, dedicat Cupei Mondiale.

În cadrul campionatului, Argentina a pierdut în fața Arabiei Saudite cu scorul 1-2, Lionel Messi a deschis scorul din penalty, însă “Șoimii Verzi” au recuperat cu ajutorul lui Saleh Al Shehri și Salem Al Dawsari.

Ca urmare a victoriei neașteptate a Arabiei Saudite, cea de-a 4-a în cadrul unui Campionat Mondial, conducătorii țării au sărbătorit cu mare fast și au decretat zi libera Miercuri, 23 Noiembrie.

În ceea ce privește prestația Mexicului în meciul cu Polonia, aceasta a înregistrat egalitate cu scorul de 0-0. Echipa poloneză ar fi putut câștiga acest meci dacă nu ar fi fost ratată lovitura de 11 metri de către Robert Lewandow, în cea de-a doua repriză.

Un alt meci de interes este cel de Duminica, 27 Noiembrie, de la orele 21:00 dintre Spania și Germania. Spania a făcut show în meciul cu Costa Rica, pe care l-a câștigat cu scorul 7-0, stabilind cel mai mare scor din campionat. În timp ce Germania a fost înfrântă de Japonia cu scorul de 1-2, evoluția echipei antrenate de Hansi Flick a fost aspru criticată de către presa germană, deoarece în Campionatul din Rusia a părăsit cupa din faza grupelor.

Are șanse Germania în detrimentul unei echipe ca Spania care a făcut spectacol în meciul cu Costa Rica să recupereze? Vino pe admiral.ro și mizează pe echipa câștigătoare!

Pe admiral.ro poți paria pre-match sau live pe toate meciurile Campionatului Mondial. Intră acum și pune-ți predicțiile!