Violatorul Luizei, apariţii uluitoare la TV. A minţit cu nonşalanţă pe toată lumea: „Sunt ars pe mâni de la soare”

Ștefan Risipicianu, zis Fane, complicele lui Gheorghe Dincă, a stat nas în nas cu anchetatorii veniți la casa monstrului din Caracal. A negat că Dincă ar fi adus vreodată fete acasă sau că s-ar fi comportat ciudat. Mai mult, violatorul a avut mai multe apariţii TV.

27 nov. 2019, 14:23

Ștefan Risipicianu declara la România TV că nu a văzut nimic suspect în curtea lui Gheorghe Dincă. Mai mult, complicele susţinea că Dincă era un om potolit şi că nu a văzut niciodată fete în casa criminalului.

Luis Lazarus, dezvăluiri-şoc despre bărbatul acuzat de violarea Luizei Melencu. „Mi s-a părut suspect de la început!”

Îl cunoșteați pe Dincă?

Da.

Și ce făcea el?

Cum adică, ce să facă? Era un om extraordinar de cuminte, potolit, deci cuminte, potolit…

Dar îi plăceau fetele?

Nu! Cât a fost cu mine, nu.

Dar dumneavostră ați stat la el, ați dormit la el?

Da, am dormit la el săptămâni de zile.

Și, nu a adus acasă nicio fată în timpul ăla?

Nu, nu!

Dar ați văzut ceva suspect?

Nu, nu doamnă! Nu am văzut, deci, nimic suspect!

Dar cu ce se ocupa domnul…

Cu ce se ocupa…mergea pe la târguri cu fiare. Aseară la 7 jumate am vorbit cu el!

Și ce făcea?

Am vorbit la poartă!

Și ce v-a zis?

Să mergem astăzi să strângem niște lucernă.

Ce să faceți?

Să strâng cu el niște lucernă. Să vă duceți, astă aseară am vorbit cu el, mi-a zis să strângem lucernă. Numai la poartă vorbeam.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: Nimeni nu ne-a spus nimic. Dincă şi-a schimbat toate declaraţiile despre cum a făcut crimele

Violatorul Luizei a fost invitat şi la Acces Direct, la Antena 3. El a dat detalii despre viaţa pe care o ducea Gheorghe Dincă. Chiar se declara şocat de acuzele care i se aduceau lui criminalului. 

„Nu îmi vine să cred. Nu ar fi în stare să răpească fete. Nu l-am crezut. Și vecinii mi-au spus cum ai putut să dormi cu acest criminal. Eu nu am nimic de ascuns”, a spus bărbatul.

Deşi era ars vizibil pe mâni, violatorul susţinea că rănile sunt provocate de soare.

Ștefan Risipicianu este acuzat de viol în formă agravată, după ce ar fi bătut-o şi violat-o pe Luiza Melencu, după ce a descoperit întâmplător că fata a fost răpită de Gheorghe Dincă.

„Cu puțin timp în urma, procurorii DIICOT – Structura Centrală au reţinut un inculpat acuzat de săvârșirea infracțiunii de viol în formă agravată asupra victimei majore din dosarul menţionat, infracţiune pedepsită cu închisoarea de la 5 la 12 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi. Inculpatul, în vârstă de 46 ani a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar în acest moment, vă pot confirma că au fost administrate probe suficiente, ştiinţifice şi testimoniale, pentru a formula acuzaţii oficiale faţă de acesta”, a declarat DIICOT.

Încă un bărbat reţinut în dosarul Caracal. E acuzat că a violat-o pe Luiza după ce fata a fost răpită de Gheorghe Dincă