VIOLENŢĂ EXTREMĂ. Bătaie ca-n filme, cu săbii şi bâte, într-o benzinărie de lângă Capitală VIDEO

O bandă de interlopi a atacat cu săbiile şi bâtele mai mulţi bărbaţi, într-o benzinărie din localitatea giurgiuveană Bolintin Vale. Bătăuşii au fost filmaţi în plină acţiune de camerele de supraveghere.

22 mart. 2014, 11:31
VIOLENŢĂ EXTREMĂ. Bătaie ca-n filme, cu săbii şi bâte, într-o benzinărie de lângă Capitală VIDEO

Incidentul s-a petrecut într-o benzinărie din localitatea Bolintin Vale, din judeţul Giurgiu. Cei care au fost agresaţi parcaseră maşina la pompă, pentru a alimenta.

Potrivit imaginilor difuzate de România TV, agresorii au lăsat maşina în afara perimetrului benzinăriei şi s-au îndreptat pe jos spre cele două victime. Aproximativ 10 persoane s-au repezit asupra celor doi, declanşând un atac de o violenţă rar întâlnită şi au scăpat cu viaţă doar printr-o minune.

De mai multe ori au încercat să fugă, însă nu au avut nicio şansă, din cauza numărului foarte mare de agresori. Întreaga bătaie a fost filmată de cele trei camere de luat vederi aflate la staţia de benzină.

Unul dintre cei agresaţi a declarat pentru România TV: „S-au dat jos cu săbii, cu bâte… Când i-am văzut am sărit după maşină, dar m-au prins într-un colţ. Şi ne-au luat la omor, şi pe mine şi pe nepotul meu. Pe nepot l-au tăiat cu sabia la picior„.

Bătaia cu săbii a fost precedată de incendieri de case şi maşini. Este vorba de două grupări de interlopi, care îşi impart supremaţia în localitatea Bolintin. Culmea e ca pana acum, nimeni nu a fost reţinut de poliţie, deşi imaginile scandalului sunt şocante.

Victimele îi cunosc pe agresori şi spun că nu e prima dată când aceştia îşi fac de cap în localitate. În scandalul din benzinărie, bărbaţii bătuţi au fost şi jefuiţi.

Vezi şi Bătaie generală într-un bar din Suceava cu pumni şi picioare: Oamenii s-au supărat că se închide localul VIDEO

După atacul din benzinărie bărbaţii au depus plângere la poliţie şi au dat chiar şi numele agresorilor. Interlopii sunt cunoscuţi in localitate pentru că terorizează oamenii care li se opun. Victimele spun însă că nimeni nu a fost chemat la audieri. Mai mult, unul dintre agresori ar avea interdicţie să intre în Bucureşti şi cu toate acestea face zilnic drumuri în Capitală.

Vezi şi Bătaie soră cu moartea între clienţi şi angajaţii unui bar din Dolj VIDEO

Locuitorii din Bolintin Vale cer poliţiei să facă ceva pentru a opri teroarea de pe străzi, iar scenele precum cele din benzinărie să nu se mai repete.

Vezi şi Bătaie într-un coafor din Timiş: Patroana salonului, luată la palme VIDEO