Violenţe la meciul dintre CFR Cluj şi FCSB. Jandarmii au intervenit în forţă, mai mulţi suporteri au fost loviţi VIDEO

Meciul dintre CFR Cluj şi FCSB a avut momente tensionate şi în tribunele din Gruia. Suporterii s-au luat la bătaie, iar jandarmii au acţionat în forţă şi i-au evacuat.

18 apr. 2017, 09:44
Violenţe la meciul dintre CFR Cluj şi FCSB. Jandarmii au intervenit în forţă, mai mulţi suporteri au fost loviţi VIDEO

În repriza secundă, câţiva suporteri ai CFR-ului, aflaţi în galerie, s-au îndreptat spre un grup de fani stelişti, incitaţi de semnele obsecene şi scandările steliştilor din Ardeal, susţin aceştia. Cele două grupuri nu s-au întâlnit pentru că oamenii de ordine au intervenit şi s-au interpus rapid.

Însă lucrurile au degenerat în momentul în care jandarmii au recurs la forţă şi i-au scos pe cei 6-7 fani ai celor de la CFR Cluj în zona scărilor de acces de la Tribuna a II-a, la jumătatea reprizei a doua. Aceştia au fost imobilizaţi şi bruscaţi. Mai mult, ulterior au primit amendă dar şi interdicţia de un an de zile de a mai participa la meciurile din Gruia.

Au fost bruscaţi şi loviţi cu bastoane! Unul din ei a fost lovit cu piciorul în gură de către un jandarm în momentul în care încerca să revină în tribună„, a declarat unul din reprezentanţii galeriei clujene pentru stiridesport.ro.