Violenţe pe stadion şi în Divizia C, la Arad. O jandarmeriţă a fost lovită în cap cu o piatră VIDEO

Incidente pe stadioanele din România au loc nu doar la derby-uri, ci chiar şi în Divizia C. S-a întâmplat în judeţul Arad, unde o jandarmeriţă a fost lovită cu o piatră în cap, iar mulţi jucători şi suporteri au fost şi ei răniţi. Scutierii i-au fugărit pe suporteri şi au dat cu gaze lacrimogene.

11 mai 2013, 09:37
Violenţe pe stadion şi în Divizia C, la Arad. O jandarmeriţă a fost lovită în cap cu o piatră VIDEO

Violenţele au avut loc la meciul Şoimii Pâncota-FC Hunedoara, decisiv pentru promovarea în Liga a II-a. Disperaţi că echipa lor a pierdut, suporterii oaspeţi şi-au ieşit din minţi la final. În încăierarea generală, o jandarmeriţă a fost lovită cu o piatră în cap. Ea ajuns la spital, împreună cu doi jucători şi un suporter.

Eugen Ambruş, tatăl căpitanului echipei FC Hunedoara, a declarat pentru România TV: „La sfârşitul meciului, fiul meu a fost imbrancit, iar arbitrul nu a luat măsuri. În momentul ăla când veneau înapoi a fluierat sfârşitul jocului. Şi s-a ivit problema asta, cu pumni, au intrat bodyguarzii. Un război civil s-a declanşat acolo„.

Unul dintre suporteri care au avut de suferit a spus: ” Cei de la securitate s-au speriat şi au dat cu spray paralizant de la 20 de cm în fată. Apoi s-a panicat lumea, haos a fost„.

Suporterii susţin că agenţii firmei de pază au fost de vină. „La centrul terenului s-a creeat o îngrămădeală, un jucător al Hunedoarei a fost luat cu salvarea, am înteles că a suferit o comoţie cerebrală„, a mai spus un suporter.

Reprezentanţii echipei gazde spun însă contrariul şi susţin că vinovaţi sunt membrii echipei oaspete. „După fluierul final au sărit la arbitru, la organizatorul nostru de competiţii şi atunci au intervenit şi jucătorii noştri„, a spus Bebe Bontea, vicepreşedintele de la Şoimii Pâncota.