Violeta Alexandru o dinamitează pe Gabriela Firea. „Bucureștenii te-au trimis acasă, rămâi în Voluntari!”

Viorela Alexandru, președinte PNL București, nu îi dă "nicio şansă" Gabrielei Firea la alegerile din 2024, după ce fostul edil şi-a anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Deputatul liberal susţine că "ceea ce a făcut Gabriela Firea cu banii bucureștenilor este, pur și simplu, bătaie de joc în stil PSD-ist".

26 mart. 2021, 09:03
Violeta Alexandru o dinamitează pe Gabriela Firea. „Bucureștenii te-au trimis acasă, rămâi în Voluntari!”

Violeta Alexandru susţine că Firea a lăsat la Primăria Capitalei „un dezastru” , afirmând că „sub PSD, practic s-au tocat resursele în companii falimentare, pe concerte și pe alte evenimente kitsch-oase”.

„Nicio șansă nu mai ai, Gabriela Firea, la Primăria Capitalei! Bucureștenii te-au trimis acasă, rămâi în Voluntari! Crezi că te-au trimis de bine ce ai avut grijă de oraș?
Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, va vorbi în curând mai multe despre situația bugetului. Este un dezastru ceea ce a găsit. Am fost mințiți și ni s-au tocat banii munciți. Pentru mine – un om care iubește acest oraș, care muncește în acest oraș – ceea ce a făcut Gabriela Firea cu banii bucureștenilor este, pur și simplu, bătaie de joc în stil PSD-ist. Dreapta unită nu va minți bucureștenii, orașul are nevoie de corectitudine. Din minciună nu se naște nici dezvoltare, nici modernitate pentru oraș”, a precizat Violeta Alexandru, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Citeşte şi: Pfizer a început testarea vaccinului pe copii. Când va fi administrat

Violeta Alexandru o dinamitează pe Gabriela Firea. „Grupurile de interese din jurul PSD se străduiesc să o țină în viață pe Firea”

„292.000 plăți restante ale Primăriei Capitalei în 2017 vs. 144.000.000 în 2020. Aici suntem, asta a preluat Nicușor Dan. Sub PSD, practic s-au tocat resursele în companii falimentare, pe concerte și pe alte evenimente kitsch-oase.

Disperate că au fost deconectate de la banii bucureștenilor, grupurile de interese din jurul PSD se străduiesc să o țină în viață pe Firea. Adio! Coșmarul PSD s-a terminat în București.
Facem tot ceea ce putem în situația dată. Curățăm mizeria și așezăm Noul București pe drumul corect. Muncim pentru București – știu că PSD înnebunește când se gândește că orașul este acum condus de oameni corecți, de oameni care muncesc zi-lumină pentru a ieși din falimentul în care ne-a băgat. Un PSD care îi urăște pe oamenii corecți. Pe unde a trecut PSD, a lăsat dezastru.
Nu am nicio intenție să accept tupeul. Nu am de ce”, a mai precizat fostul ministru al Muncii.

Violeta Alexandru a reacţionat în contexul în care senatorul Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte al PSD şi fost primar general al Bucureştiului, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Botoşani, pentru ce funcţie doreşte să candideze în anul electoral 2024.

Citeşte şi: Gabriela Firea anunţă pentru ce post va candida: „Dacă suntem sănătoşi, ajungem în trei ani jumătate acolo”


loading...