Violeta Alexandru părăseşte grupul parlamentar al PNL. Fostul ministru al Muncii îl critică dur pe Florin Cîţu

Deputatul Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii în Cabinetul Orban, şi-a anunţat, miercuri, demisia din grupul parlamentar al PNL. Violeta Alexandru a criticat dur actuala conducere a PNL. Florin Cîţu este "cauza problemelor pe care PNL le are în acest momen".

03 nov. 2021, 15:03
Violeta Alexandru părăseşte grupul parlamentar al PNL. Fostul ministru al Muncii îl critică dur pe Florin Cîţu

Violeta Alexandru părăseşte grupul parlamentar al PNL şi va activa în grupul neafiliaţilor alături de fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban şi alţi colegi care au luat această decizie anterior.

„Am luat decizia să mă alătur colegilor mei, despre care deja ştiţi că s-au dezafiliat, şi să rămân alături de ei un om liber, asumat, un om care spune lucrurilor pe nume”, a spus Violeta Alexandru, la Parlament.

Violeta Alexandru s-a declarat nemulţumită de faptul că PNL nu va merge la consultările de la Cotroceni cu o propunere de premier.

„Mi se pare incredibil că PNL nu merge cu o propunere de candidat de premier la Cotroceni. Aşa ceva mi se pare o palmă pentru toţi alegătorii noştri care ne-au votat în decembrie anul trecut, mi se pare de neacceptat că ne ducem să stăm jos să discutăm cu PSD pe care l-am hulit atâţia ani, în frunte cu cel care acum este preşedintele PNL, Florin Cîţu, şi care şi-a făcut o întreagă campanie împotriva PSD şi acum se face că nu-şi mai aduce aminte ceea ce a spus public şi ceea ce ne-a spus nouă, colegilor noştri din PNL”, a spus Violeta Alexandru.

Citeşte şi: O nouă demisie din grupul parlamentar PNL! „Se anunţă un blat alături de PSD ȋn Parlament”

Ea a arătat că ceea ce se întâmplă în acest moment în PNL este un „haos”.

„În loc să discutăm despre chestiuni pe care le-am promis oamenilor, de exemplu, să discutăm profesionist situaţia pensiilor speciale, în condiţiile în care în primăvara acestui an se decisese că trei colegi de-ai noştri, liberali, vor lucra pentru a ajunge la o formă legislativă constituţională pe care să o putem supune la vot.

Mi se pare incredibil că, în loc să ne preocupe să găsim soluţii la criza pandemică, mai ales în ceea ce priveşte tratarea oamenilor, noi avem de făcut jocuri cu PSD, când, de fapt, soluţia pentru a guverna corect România este la îndemâna noastră şi anume refacerea coaliţiei cu USR şi UDMR”, a mai spus Violeta Alexandru.

În opinia fostului ministru al Muncii, Florin Cîţu este „cauza problemelor pe care PNL le are în acest moment”.

Citeşte şi: O nouă demisie în PNL. Un fost ministru în guvernul Orban a plecat din partid!