VIOREL HREBENCIUC a demisionat din Parlament: Nu mă răzgândesc. Sunt foare tare psihic. Revin în 2016 VIDEO

Viorel Hrebenciuc a declarat, marţi, că nu se va răzgândi în privinţa demisiei din Parlament, explicând că este o decizie pe care a luat-o fără a discuta cu nimeni din PSD.

21 oct. 2014, 08:09
VIOREL HREBENCIUC a demisionat din Parlament: Nu mă răzgândesc. Sunt foare tare psihic. Revin în 2016 VIDEO

„Am decis să demisionez. Vreau să îmi păstrez demnitatea, așa cum am făcut toată viața. Nu mă răzgândesc. Sunt la dispoziţia procurorilor, acum că nu am imunitate, cum aţi dvs”, a declarat Hrebenciuc.

Hrebenciuc a precizat că nu a discutat cu nimeni din PSD despre demisia din Parlament. „Nu am vorbit cu absolut nimeni. Este propria mea decizie. Este decizia mea personală, fiecare îşi face viaţa aşa cum crede”, a spus Viorel Hrebenciuc. 

„Nu sunt dezamăgit. Sunt exact aşa cum mă ştiti. Sunt foarte tare psihic, nu am niciun fel de probleme„, a adăugat social-democratul.

În ceea ce priveşte interceptările în care discuta cu Dan Şova despre şefia PSD, Hrebenciuc a arătat că nu a încălcat nicio normă, sunt „discuţii pe care le faci la „o cafea”. 

VIOREL HREBENCIUC a DEMISIONAT din PARLAMENT VIDEO

„Nu îmi este uşor, dar în viaţă este un moment clar. În 2016 revin„, a spus, glumind, Hrebenciuc, întrebat dacă i-a fost greu să demisioneze din Parlament.

Hrebenciuc a precizat că va rămâne membru PSD.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat, marţi, că VIOREL HREBENCIUC şi-a dat demisia din Parlament. Cererea de demisie a fost înregistrată la cabinetul secretarului general al Camerei. Zgonea a precizat că demisia lui Hrebenciuc va fi anunţată în plenul Camerei, urmând să se vacanteze locul de parlamentar. 

Credem că această funcţie pe care a câştigat-o in 2012 nu trebuie sa fie un obstacol pentru domnia sa si pentru justitie. Îsi depune demisia. Conform procedurilor, o sa anunt in plen saptamana viitoare.  Nu mai este nevoie de niciun vot. Ramane dosarul in Parlament pentru Ioan Adam. Viorel Hrebenciuc şi-a depus demisia, are incredere in justitie, vrea sa mearga demn si are incredere in justitie„, a declarat Zgonea.

VIOREL HREBENCIUC este urmărit penal în trei dosare, iar procurorii au cerut încuviinţarea arestării preventive a deputatului PSD, în Dosarul retrocedărilor ilegale. În urma demisiei, nu mai este nevoie ca deputaţii să se pronunţe pe solicitarea DNA de arestare a lui Hrebenciuc. Rămas fără imunitate, social-democratul va putea fi arestat.

Sebastian Ghiţă: Cer suspendarea domnilor Şova şi Hrebenciuc din PSD

 Deputatul PSD Sebastian Ghiţă a declarat, luni, că Dan Şova şi Viorel Hrebenciuc au greşit faţă de PSD şi că aceştia trebuie să se pună la dispoziţia justiţiei.

VICTOR PONTA, reacţie la DEMISIA lui Viorel Hrebenciuc: Îi mulţumesc!