VIOREL HREBENCIUC a demisionat din Parlament: Nu mă răzgândesc. Sunt foare tare psihic. Revin în 2016 VIDEO

Viorel Hrebenciuc a declarat, marţi, că nu se va răzgândi în privinţa demisiei din Parlament, explicând că este o decizie pe care a luat-o fără a discuta cu nimeni din PSD.

21 oct. 2014, 08:09

„Am decis să demisionez. Vreau să îmi păstrez demnitatea, așa cum am făcut toată viața. Nu mă răzgândesc. Sunt la dispoziţia procurorilor, acum că nu am imunitate, cum aţi dvs”, a declarat Hrebenciuc.

Hrebenciuc a precizat că nu a discutat cu nimeni din PSD despre demisia din Parlament. „Nu am vorbit cu absolut nimeni. Este propria mea decizie. Este decizia mea personală, fiecare îşi face viaţa aşa cum crede”, a spus Viorel Hrebenciuc. 

„Nu sunt dezamăgit. Sunt exact aşa cum mă ştiti. Sunt foarte tare psihic, nu am niciun fel de probleme„, a adăugat social-democratul.

În ceea ce priveşte interceptările în care discuta cu Dan Şova despre şefia PSD, Hrebenciuc a arătat că nu a încălcat nicio normă, sunt „discuţii pe care le faci la „o cafea”. 

VIOREL HREBENCIUC a DEMISIONAT din PARLAMENT VIDEO

„Nu îmi este uşor, dar în viaţă este un moment clar. În 2016 revin„, a spus, glumind, Hrebenciuc, întrebat dacă i-a fost greu să demisioneze din Parlament.

Hrebenciuc a precizat că va rămâne membru PSD.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat, marţi, că VIOREL HREBENCIUC şi-a dat demisia din Parlament. Cererea de demisie a fost înregistrată la cabinetul secretarului general al Camerei. Zgonea a precizat că demisia lui Hrebenciuc va fi anunţată în plenul Camerei, urmând să se vacanteze locul de parlamentar. 

Credem că această funcţie pe care a câştigat-o in 2012 nu trebuie sa fie un obstacol pentru domnia sa si pentru justitie. Îsi depune demisia. Conform procedurilor, o sa anunt in plen saptamana viitoare.  Nu mai este nevoie de niciun vot. Ramane dosarul in Parlament pentru Ioan Adam. Viorel Hrebenciuc şi-a depus demisia, are incredere in justitie, vrea sa mearga demn si are incredere in justitie„, a declarat Zgonea.

VIOREL HREBENCIUC este urmărit penal în trei dosare, iar procurorii au cerut încuviinţarea arestării preventive a deputatului PSD, în Dosarul retrocedărilor ilegale. În urma demisiei, nu mai este nevoie ca deputaţii să se pronunţe pe solicitarea DNA de arestare a lui Hrebenciuc. Rămas fără imunitate, social-democratul va putea fi arestat.

Sebastian Ghiţă: Cer suspendarea domnilor Şova şi Hrebenciuc din PSD

 Deputatul PSD Sebastian Ghiţă a declarat, luni, că Dan Şova şi Viorel Hrebenciuc au greşit faţă de PSD şi că aceştia trebuie să se pună la dispoziţia justiţiei.

VICTOR PONTA, reacţie la DEMISIA lui Viorel Hrebenciuc: Îi mulţumesc!

 


loading...
Partenerii noștri