Viorel Hrebenciuc, despre situaţia actuală din PSD: Caldă, caldă VIDEO

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc, alături de fiul său, Andrei şi alţi inculpaţi în dosarul retrocedărilor au ajuns luni în faţa judecătorilor de la Înalta Curte. Instanţa supremă verifică luni legalitatea măsurilor preventive dispuse de procurori în acest dosar. Întrebat la ieşirea de la ICCJ cum vede situaţia actuală din PSD, fostul demnitar a precizat că e una "caldă, caldă".

27 iul. 2015, 08:00
Viorel Hrebenciuc, despre situaţia actuală din PSD: Caldă, caldă VIDEO

Viorel Hrebenciuc consideră că situaţia din PSD este una „caldă” după ce Liviu Dragnea a fost ales, miercuri, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, în funcţia de preşedinte interimar al partidului, învingând-o la vot pe Rovana Plumb, susţinută de Victor Ponta. Dragnea va conduce partidul până în noiembrie, caând va avea loc Congresul partidului. 

Citeşte şi: LIVIU DRAGNEA: Eu n-am nicio problemă cu justiţia. Nu ştiu dacă e un atu sau o vulnerabilitate

În urmă cu trei săptămâni, instanţa a decis ca fostul deputat PSD şi ceilalţi inculpaţi să fie plasaţi sub control judiciar.

Procurorii îl acuză pe Viorel Hrebenciuc că ar fi făcut presiuni în cadrul conducerii Romsilva, pentru ca Paltin Sturdza, un presupus moştenitor al lui Nicolae Ghica, să intre în posesia a 43.000 de hectare.

Citeşte şi: Viorel Hrebenciuc, surprins la plimbare în mall. Cum s-a relaxat politicianul VIDEO

În dosarul retrocedării ilegale de păduri au fost trimişi în judecată fostul deputat Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, fostul deputat Ioan Adam, senatorul Tudor Chiuariu şi alte 13 persoane.