Viorel Hrebenciuc: Nu o văd pe Elena Udrea în turul doi al alegerilor prezidenţiale

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc susţine că prima şansă de a ajunge în finala cursei prezidenţiale din toamnă, alături de premierul Victor Ponta, o are liberalul Klaus Iohannis şi nu crede că Elena Udrea, care are un discurs 'electoral americănesc', va ajunge în turul doi, transmite Agerpres.

22 aug. 2014, 10:43
Viorel Hrebenciuc: Nu o văd pe Elena Udrea în turul doi al alegerilor prezidenţiale

‘E greu de definit în momentul de faţă cine va fi în turul doi. E clar că prima şansă o are domnul Iohannis astăzi. În schimb, în două-trei luni de zile se pot întâmpla multe. Îl pot credita şi pe domnul Tăriceanu cu o şansă pentru turul doi la un moment dat’, a afirmat vineri deputatul PSD la RFI, întrebat pe cine vede în turul doi al alegerilor prezidenţiale alături de Victor Ponta.

Hrebenciuc precizează că nu o vede pe Elena Udrea în turul al doilea al prezidenţialelor.

‘Doamna Udrea are un discurs electoral americănesc, cu ghilimelele de rigoare, în care se defineşte eu sunt un câştigător, eu sunt cel mai bun. Aceasta este părerea domniei sale. Personal, nu o văd în turul doi’, a arătat el.

El a spus că PSD trebuie să păstreze normalitatea pentru a câştiga alegerile prezidenţiale.

‘PSD nu va trebui decât să se prezinte în continuare în faţa alegătorilor cu ceea ce a realizat, ceea ce nu a realizat să explice de ce, astfel încât prin sinceritatea care ne caracterizează să putem câştiga în continuare. Şi cred că vom reuşi acest lucru. (…) Nu trebuie decât să păstrăm normalitatea şi atât’, a declarat Viorel Hrebenciuc.