Viorel Lis a ajuns în scaunul cu rotile. Primele imagini din spital şi mesajul soţiei sale: „Mai repede l-aş îngropa de viu” FOTO

Viorel Lis se confruntă cu mari probleme de sănătate şi a ajuns în scaun cu rotile. Fostul primar general al Capitalei este internat în spital, iar soţia sa, Oana Lis, a oferit detalii despre situaţia acestuia.

18 oct. 2023, 11:47
Viorel Lis a ajuns în scaunul cu rotile. Primele imagini din spital şi mesajul soţiei sale: „Mai repede l-aş îngropa de viu” FOTO
Viorel Lis a ajuns în scaunul cu rotile. Primele imagini din spital şi mesajul soţiei sale: "Mereu împreună"

Viorel Lis a ajuns în scaunul cu rotile. Soția sa, Oana, îi este alături necondiționat și nu l-a lăsat singur nici când a mers la spital, unde a fost internat câteva zile. Oana Lis a postat o fotografie pe rețelele de socializare unde soțul ei este într-un cărucior cu rotile, iar ea este în brațele sale, ca fel ca în vremurile bune.

Citeşte şi: Gigi Becali l-a făcut pe Irinel Columbeanu să plângă! „Să îl ajute femeile, Monica şi Romaniţa! Ce, eu nu puteam să-mi iau yacht?”

„Vă mulțumim pentru susținere. Mereu împreună. Cu Dumnezeu tot înainte!”, a transmis Oana Lis.

Oana Lis a declarat recent că nu vrea să-și părăsească soțul într-un azil de bătrâni, deși trec printr-o perioadă grea în ceea ce privește situaţia financiară: „Doar dacă mă calcă mașina când plec de aici. Eu zic că încă pot. Sunt foarte puține în România, cele care merită. Atât timp cât el este conștient, eu zic că merită. Plus că nu vrea, nici nu am discutat despre lucrul acesta. S-a discutat public. Nu e un pericol, nu are o boală să fie un pericol. Mai repede l-aș îngropa de viu decât să îl duc la azil”.

Citeşte şi: Cum a reuşit Bursucu de la Kanal D să slăbească 23 de kilograme în doar patru luni, înainte de nuntă. „Este un program de lungă durată”