Viorel Lis a CLACAT: „Mi-e scârbă de ce am văzut şi nu mai vreau să văd niciodată”

După zile întregi în care a suportat umlința publică de a privi în fața întregii țări detalii ale amantlâcului Oanei cu junele Valentin, cel care se pretinde tatăl copilului pe care ea îl are, Viorel Lis a luat o decizie radicală. Căsătoria lui cu Oana trebuie să se încheie aici.

29 oct. 2014, 17:00
Viorel Lis a CLACAT: „Mi-e scârbă de ce am văzut şi nu mai vreau să văd niciodată”

Soția lui Viorel, însărcinată și în plin scandal amoros, a mai făcut o mișcare greșită. Înnebunită că detalii picante despre relația ei cu Valentin apar mereu în presă, Oana Lis a descins în camera de hotel unde locuia presupusul ei amant și a încercat să-l convingă să plece de unde a venit.

Dar, surpriza. Valentin pare mereu pregătit pentru orice situație. Așa că întreaga lui discuție cu Oana a fost filmată și a ajuns, așa cum era de așteptat, la televizor.

Imaginile cu soția isterică și cu amantul plin de nervi, care făcea tot posibilul să smulgă de la ea mărturisiri compromițătoare, au fost privite, din nou, de către Viorel Lis.

De data aceasta, situația a fost considerată prea de tot și de către fostul primar al Capitalei care, a decis să este momentul să se despartă de Oana.

Mi-e scârbă de ce am văzut și nu mai vreau să văd niciodată. Relația mea este o relație aproape moartă„, a spus Viorel Lis, potrivit libertatea.ro.

Deși Oana a încercat să-l convingă alături de ea în acest scandal, așa cum și ea i-a fost alături în situații delicate, acesta refuză categoric. Atunci, soția s-a schimbat radical: „De fapt, tu ai să pleci, că e casa mea”, a fost răspunsul ei.