Viorel Lis, dat de gol! Primul lucru pe care îl face cu BANII de PENSIE

Viorel Lis şi soţia lui, Oana Lis, sunt unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul românesc. Partenera de viață a fostului edil al Capitalei a dezvăluit care e primul lucru pe care îl plătește acesta cu banii de pensie.

03 apr. 2019, 17:31
Viorel Lis, dat de gol! Primul lucru pe care îl face cu BANII de PENSIE

Viorel Lis, 75 de ani, a fost dat de gol în legătură cu felul în care își cheltuie primii bani atunci când ia pensia. Oana Lis a făcut publică o poză în care soțul ei este într-un casino, unde joacă la păcănele!

„Zi de pensie! Zi de răsfăț!” este mesajul scris de Oana Lis în dreptul imaginii postată pe contul ei oficial de Facebook.

Admiratorii cuplului au reacționat imediat când au văzut poza și descrierea din dreptul ei: „Uite cum se duce și pensia!”, „Foarte bine face. Lasă omu’ să se simtă bine”, „Dacă scoate ceva, îți dă ție sau îi bagă la loc?”, „Cât are pensie nea Viorel?”, „Nebună mai ești!”.

Oana Lis a publicat o IMAGINE-BOMBĂ cu Viorel Lis. Fanii au rămas impresionaţi! FOTO

Viorel Lis a mărturisit ce pensie are: „Am 2.200 de pe urma funcţiei de primar general, 1.000 de le revoluţionari şi un apartament închiriat de unde iau 200 de euro pe lună. Ies cam 100-200 de lei de cheltuit pe zi”.