Viorel Lis este grav bolnav. În anumite momente nu-şi mai recunoaşte soţia

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis are probleme grave de sănătate, ba chia riscă să rămână imobilizat la pat. Soţia lui spune că, în unele momente, Lis nu o mai recunoaşte şi nu mai ştie să se întoarcă acasă.

24 sept. 2013, 06:07
Viorel Lis este grav bolnav. În anumite momente nu-şi mai recunoaşte soţia

Oana Lis a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, spunând despre fostul primar al Capitalei că este grav bolnav. Într-o emisiune la PRO TV, chiar Viorel Lis a povestit: „A fost prima dată undeva prin oraş şi o dată am simţit ca nu mai stiu de mine şi apoi s-a repetat în fiecare zi. Eram o dată acasă şi nu o mai cunoşteam nici pe Oana„.

De asemenea, Oana Lis a confirmat cele spuse de soţul său: „Asta a fost cel mai groaznic, când l-am sunat o dată şi l-am întrebat ce face. I-am spus, sunt Oana, şi el m-a întrebat: Care Oana?„. 

Viorel Lis are 69 de ani, iar de dragul soţiei a apelat la ajutorul medicului Vlad Ciurea. Analizele nu au arătat însă deloc bine, iar medicul se teme că Viorel Lis ar putea suferi un accident vascular cerebral. „Să nu aveţi un accident vascular mai mare, să nu deveniţi legumă, aici este pericolul„, a spus doctorul.

Boala soţului a afectat-o foarte mult pe Oana Lis. „Acum 15 ani, când l-am cunoscut, era un om puternic, era sprijinul meu şi acum, dintr-o dată, să fie ca un copil, e groaznic„, spune Oana Lis.