Viorel Lis, momente grele după accidentul vascular. Oana este disperată: „Nu mai poate vorbi…”

Fostul primar general al Capitalei trece prin clipe grele. Viorel Lis a stat internat o buna bucată de timp la o clinica bucureșteană, iar sotia sa, Oana, l-a îngrijit așa cum a știut ea mai bine. Din păcate, de când s-a întors de la spital, Viorel Lis are o nouă problemă. Se pare că fostul edil nici nu mai poate vorbi după externare.  

11 iul. 2018, 09:20
Viorel Lis, momente grele după accidentul vascular. Oana este disperată: „Nu mai poate vorbi…”

Lui Viorel nu îi este deloc bine! De când a venit acasă, de la atacul cerebral, nu prea mai poate să vorbească. Obosește dacă spune ceva. Este cumplit, dar adevărat, starea lui este gravă și abia se deplasează. Ce să spun…nu poate să mai comunice cu mine decât prin semne și, uneori, în cazuri fericite, în soapta”, a spus Oana Lis pentru WOWbiz.ro!

Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral. Fostul edil, sub stricta supraveghere a medicilor

Viorel Lis a suferit o operaţie de colecist în luna noiembrie a anului 2017. „S-au crucit și medicii când au văzut ce am în mine. Sper să depăşesc această perioadă, nu mă simnt foarte bine. Acum, încep să obosesc destul de repede, nu mai am energie. E destul de dificil pentru mine. Uneori simt că rămân fără aer”, a spus la puțin timp după intervenția chirurgicală la care a fost spus, fostul primar.