Viorel Lis, noapte incendiară pentru Oana de ziua ei: „I-am pregătit un pat…”

Sărbătoare în familia Lis. Oana îşi serbează, joi seara, ziua de naştere alături de peste 100 de prieteni. Soţul blondei nu i-a oferit încă un cadou, însă a mărturisit că a pregătit totul pentru o noapte fierbinte, în doi, după petrecere.

19 mart. 2015, 09:54

Oana Lis sărbătoreşte joi împlinirea frumoasei vârste de 36 de ani. Prima surpriză pentru blondă a venit din partea echipei „Star Matinal”, care i-a trimis un tort delicios şi un buchet de trandafiri roşii.

OANA ŞI VIOREL LIS, sex tape-ul care face înconjurul internetului. IMAGINI XXX

„Nu-mi vine să cred! I-aţi luat-o înainte chiar şi lui Viorel! Mă simt puţin mai bătrână cu un an. Nu o să-mi ajungă tortul ăsta, pentru că am 100 de invitaţi. A venit şi bunica mea de la ţară. În ultimul timp, pentru că eu mă ocup de bani, îmi fac cadouri singură. Anul trecut nu mi-am petrecut ziua, pentru că amândoi am fost foarte bolnavi şi acum vreau să uit tot. Anul trecut nu a existat pentru mine”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Viorel Lis a mărturisit că nu i-a cumpărat niciun cadou, însă a spus că i-a pregătit un pat moale şi frumos, unde se vor retrage după petrecere: „Am lăsat-o să facă tot ce vrea ea. I-am dat toţi banii. A muncit foarte mult, pentru că a organizat o petrecere foarte frumoasă. I-am pregătit un pat moale, frumos şi după petrecere, petrecem şi noi. Oana e steaua de pe cerul meu”.

Vezi şi