Viorel Lis vrea să dea lovitura la Euro 2016. Pe ce meciuri vrea să-şi parieze toată pensia

Specialist în tot felul de jocuri de noroc, Viorel Lis și-a ales meciurile căștigătoare de la Euro 2016, iar acum speră să dea lovitură cea mare la pariuri. Iar după ce, zile la rândul a studiat fiecare echipă implicate în acest turneu final, fostul edil și-a găsit favorita pentru finală.

27 iun. 2016, 12:43
Viorel Lis vrea să dea lovitura la Euro 2016. Pe ce meciuri vrea să-şi parieze toată pensia

Fostul edil este un împătimit al pariurilor sportive și crede că este momentul să mizeze o suma importantă de bani pe unele echipe care participă la Euro. „Eu am câteva echipe favorite și am mizat pe ele în meciurile din Franța. Sper că Anglia, Italia și Franța sa îmi aducă potul cel mare la pariuri”, a declarat Viorel Lis, potrivit synews.ro.

Citeşte şi Adrian Mutu, reacţie DURĂ după eliminarea României de la EURO 2016

Viorel Lis a urmarit cu foarte mare interes evoluția echipelor în meciurile din Franța și, ca un parior înrăit, are o schemă bine definită cu care speră că va da marea lovitură. „Dacă Italia ajunge în finală, îmi pun toată pensia pe ea. Dacă nu ajung italienii în finală, sigur câștigă Franța”, ne-a explicat, zâmbind sigur de victoria „peninsularilor”, Viorel Lis. De altfel, fostul edil pare să știe ce vorbește mai ales că, în ultima vreme, a câștigat sume frumușele la pariuri. „Iau câte 50-60 de cei trei, patru lei pe care îi bag. De aceea sper la finală să și dau lovitura”, mai explică Viorel Lis.