Viorel Stegaru nu a murit! Primele declarații după ce a fost ”îngropat”. ”Să îi fie țărâna ușoară ăluia care a zis așa ceva”

Zilele trecute internauții au intrat în panică, după ce s-a zvonit că Viorel Stegaru ar fi murit. Astfel, bărbatul a decis să ofere explicații cu privire la această informație falsă.

05 dec. 2023, 23:22
Viorel Stegaru nu a murit! Primele declarații după ce a fost ”îngropat”. ”Să îi fie țărâna ușoară ăluia care a zis așa ceva”

Viorel Stegaru este cunoscut de o țară întreagă, mai ales după ce a apărut de nenumărate ori la Antena1, alături de Vulpița. Cei doi au fost în lumina reflectoarelor mai bine de 6 luni, iar publicul s-a distrat de minune cei doi foști soți.

Citește și Vulpița, primele declarații după ce s-a aflat că Viorel Stegaru ar fi murit. A vorbit despre problemele lui de sănătate

Practic, iubirea i-a adus în fața telespectatorilor, însă cum orice poveste are un final, așa s-a întâmplat și cu dragostea dintre cei doi.

Lucrurile nu au mai mers pe un făgaș normal între personajele vedetă din emisiunea Mirelei Vaida, astfel că, cei doi au decis să divorțeze.

După ce s-au întors înapoi în Blăgești, satul lor natal, acolo unde locuiau alături de fiica lor, dar și de mama lui Viorel, vedetele au luat decizia de a merge pe drumuri separate.

”Să-i fie țărâna ușoară”

Despre Vulpița se spune că are un nou partener, însă s-ar fi despărțit și de respectivul.

Însă marea îngrijorare a fanilor a fost Viorel, odată ce multe persoane au spus că bărbatul a murit.

„Fanilor, sunt în carne și oase, uitați-vă, trăiesc! N-am murit! Dacă unu a spus că am murit să-i fie țărâna ușoară lui ăla care zice că am murit, eu n-am murit. Pa!”, a fost reacția lui Viorel Stegaru, după zvonurile că a decedat.

@michelaniculcea #viorel ♬ sunet original – Michy

După o asemenea veste bună, cei mai mulți dintre urmăritorii fostului soț al Vulpiței au ținut să-i transmită acestuia câteva urări, în special legate de sănătate, mai ales că are 2 copii de crescut, din relația cu Veronica.

Citește și Vulpița suspină și varsă lacrimi amare! După ce Viorel Stegaru a părăsit-o la spital după naștere, și iubitul Cătălin a dispărut din peisaj. Cu ce femeie a înlocuit-o pe Veronica Stegaru

„Să trăiești, dragule”, „Bravo că ai grijă de copiii tăi, Viorele”, „Să-ți ajute Dumnezeu”, „Să fii sănătos Viorele, să ai grijă de copilașii tăi”, „Multă sănătate”, „Dumnezeu să-ți dea sănătate și putere să poți crește copiii”, sunt doar câteva dintre comentariile care au apărut în secțiunea de comentarii.