ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Viorica Dăncilă: Am votat împotriva tăierilor de pensii şi salarii, împotriva austerităţii

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Viorica Dăncilă, fostul premier, a declarat că a votat duminică împotriva tăierilor de pensii şi salarii, împotriva austerităţii. Liderul PSD a venit la vot alături de soţul său şi de Lia Olguţa Vasilescu, ministru Muncii şi şi-au exercitat dreptul la vot la o secţie de la Colegiul Naţional "Sfântu Sava".

10 nov. 2019, 05:50
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Viorica Dăncilă: Am votat împotriva tăierilor de pensii şi salarii, împotriva austerităţii

„Am votat pentru o Românie a bunăstării, o Românie a drepturilor garantate, o Românie sigură şi demnă, în care românii să nu trăiască cu teama zilei de mâine, că nu au ce pune pe masă, că nu au bani pentru medicamente sau pentru facturi. Am votat împotriva tăierilor de pensii şi salarii, am votat împotriva austerităţii, am votat pentru o Românie unită, în care fiecare român să se regăsească în deciziile preşedintelui României”, a declarat Viorica Dăncilă.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Fostul premier s-a prezentat la vot împreună cu soţul său, Cristinel Dăncilă, şi cu vicepreşedintele PSD Olguţa Vasilescu.

Viorica Dăncilă a fost aşteptată la ieşirea din secţia de votare de zeci de simpatizanţi care au aplaudat-o şi care i-au urat succes.