Viorica Dăncilă, anunţ important despre noile proiecte pe care le are Guvernul

Premierul Viorica Dăncilă a susținut o declarație de presă la Palatul Vicotoria în care a vorbit despre noile proiecte pe care le are Guvernul.

07 mart. 2018, 11:27
Viorica Dăncilă, anunţ important despre noile proiecte pe care le are Guvernul

„Finanțarea pentru autostrada Sebeș-Turda a fost aprobată. Este vorba de 72 de milioane de euro din fondul european de dezvoltare regională. Vor fi astfel legate pe o distanță de 70 de kilometri autostrăzile A1 Orăștie-Sibiu și A3 Gilău-Câmpia Turzii. Facem un pas înainte în domeniul infrastructurii.

Ieri am convocat ieri comitetul interministerial dedicat pregătirii Centenarului. Am cerut o implicare susținută la nivel de miniștri și nu de secretari general de stat. Cred ca este foarte important să participăm cu toții pentru că este un proiect de țară și cred că eforturile noastre comune cred că vor aduce un plus.

Ministrul Culturii a anunțat și o serie de măsuri în acest sens, ce vizeză eficientizarea activității departamentului Centenar. Dorim ca atât în anul Centenear cât și în anul în care România a deține președinția Consiliului Uniunii Europene să prezentăm Europei și lumii tot ceea ce avem mai bun.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Citeşte şi Liviu Dragnea pregăteşte prima evaluare a Guvernului Dăncilă

 

loading...