Viorica Dăncilă, anunţ important! Guvernul începe să ofere bonusuri

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, sâmbătă, la Slobozia, că realizarea pasajului de la Drajna va fi unul dintre obiectivele pe care le va urmări și că va analiza propunerea de a acorda bonusuri astfel încât lucrările să fie terminate cât mai repede.

13 iul. 2019, 19:28
Viorica Dăncilă, anunţ important! Guvernul începe să ofere bonusuri

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la Slobozia, că va analiza o propunere de acordare a unor bonusuri pentru constructori, astfel încât lucrările la pasajul suspendat de la Drajna să fie terminate cât mai repede.

„Am vorbit despre pasajul de la Drajna atît la Călărași, cât și aici la Ialomița, știm că este o problemă, după cum știți am înființat Departamentul pentru Infrastructură în subordinea primului-ministru. Aceste pasaj va fi unul din obiectivele pe care le vom urmări, voi avea o discuție cu dl ministru Cuc, vedem care este stadiul actual. Vrem să urgentăm lucrurile la acest pasaj, chiar propunea domnul ministru Teodorivici să acordăm chiar un bonus, astfel încât acest pasaj să fie terminat cât mai repede. Din punct de vedere al primului-ministru voi avea o foaie de parcurs săptămânală, referitoare la lucrările care se fac la acest pasaj”, a declarat premierul, informează Mediafax.

Pasajul Denivelat Superior de la Drajna urmează fie construit pe DN 21, la km 105+500, peste calea ferată, într-o zonă în care se formează frecvent cozi.

Contractul pentru elaborarea Studiului de fezabilitate pentru pasaj a fost semnat în 23 mai 2019. Acest contract, în valoare de peste 430.000 de lei, vizează și pregatirea documentatiei de atribuire pentru execuția lucrărilor, asigurarea asistentei pentru sustinerea aplicatiei de finantare și asigurarea asistenței pe durata desfășurării procedurii de achiziție publică pentru execuția lucrărilor.